Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Serdar Ortaç'ın TikTok hesabı kapatıldı

Serdar Ortaç'ın TikTok hesabı kapatıldı

DidemDidem doğrulanmış üyedir.

Destek Ekibi
Süper Moderatör
Konu Sahibi
SERDAR Ortaç’ın TikTok hesabı kapatıldı. TikTok hesabında açtığı canlı yayınlarda alkol ve sigara kullanan ve birçok kez küfürlü konuşan ünlü popçu bu karara isyan etti.
Haberin DevamıInstagram hesabında açıklama yapan Serdar Ortaç “TikTok hesabımı kapatmışlar, sanki namus suçu işledim. Ben de Instagram’a geldim. Instagram’ı seviyorum ama canlı yayını yok ki Instagram’ın” dedi.Alkol ve sigara kullanmayı bıraktığını açıklayan ünlü popçu “35 sene viski içen adam bir gecede bırakır mı ya! İçkisiz hayat acayip güzel. Bugün 23’üncü gün bitti, içkiyi ve sigarayı aynı anda bıraktım. 35 sene her gece içtiğim viskiyi bıraktım” diye konuştu.Ortaç, bir hayranının maddi zorlukları aşması için emlak işi yapması önerisine de yanıt verdi:“Emlak işi ben yapamam. Kafam basar mı benim bir şey alıp satmaya. ‘Bilsem ki’yi yazan adam, mal satabilir mi?”Gözden KaçmasınOrtalığı karıştıran iddia... Tanıdıklarından 5 bin lira mı istedi?Haberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Serdar Ortaç#Tiktok#İnstagram

66767e30b9008a722c687ff5.jpg

SERDAR Ortaç’ın TikTok hesabı kapatıldı. TikTok hesabında açtığı canlı yayınlarda alkol ve sigara kullanan ve birçok kez küfürlü konuşan ünlü popçu bu karara isyan etti.
Haberin DevamıInstagram hesabında açıklama yapan Serdar Ortaç “TikTok hesabımı kapatmışlar, sanki namus suçu işledim. Ben de Instagram’a geldim. Instagram’ı seviyorum ama canlı yayını yok ki Instagram’ın” dedi.Alkol ve sigara kullanmayı bıraktığını açıklayan ünlü popçu “35 sene viski içen adam bir gecede bırakır mı ya! İçkisiz hayat acayip güzel. Bugün 23’üncü gün bitti, içkiyi ve sigarayı aynı anda bıraktım. 35 sene her gece içtiğim viskiyi bıraktım” diye konuştu.Ortaç, bir hayranının maddi zorlukları aşması için emlak işi yapması önerisine de yanıt verdi:“Emlak işi ben yapamam. Kafam basar mı benim bir şey alıp satmaya. ‘Bilsem ki’yi yazan adam, mal satabilir mi?”Gözden KaçmasınOrtalığı karıştıran iddia... Tanıdıklarından 5 bin lira mı istedi?Haberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Serdar Ortaç#Tiktok#İnstagram

666ab3d0430c370dea6454e0.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri