Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Robin van Persie'den Fenerbahçe itirafı: 'Hissettim, benim için özel'

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Robin van Persie'den Fenerbahçe itirafı: 'Hissettim, benim için özel'

Dir3ctor

Diamond Member
Elmas üye
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2025 22:12Fenerbahçe'nin rakibi Feyenoord'u çalıştıran Robin van Persie, sarı-lacivertliler hakkında açıklamalar yaptı.
Haberin DevamıFenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'ndaki rakibi olan Feyenoord'da teknik direktör Robin van Persie, ülkesinde açıklamalarda bulundu.Sarı-lacivertlilerle eşleşmelerini değerlendiren Van Persie, "Harika bir eşleşme. Aslında muhtemel rakipleri görünce Fenerbahçe ile eşleşeceğimizi hissettim. Çünkü benim için özel bir takım. Tabii şimdi Fenerbahçe taraftarı değil, Feyenoord'un hocası olarak rakip olacağım. Yapacak bir işimiz var. O da bu turu geçmek" dedi.Hollandalı teknik adam, 2015-2018 yılları arasında Fenerbahçe'de forma giymişti.Gözden KaçmasınFenerbahçe’nin transfer hedefi Hakan Çalhanoğlu hakkında başkandan olay itiraf! ‘Teklif yok’Haberi görüntüleMAÇLARIN TARİHLERİ BELLİ OLDUİlk maç 5-6 Ağustos'ta deplasmanda, rövanşı ise 12 Ağustos'ta İstanbul'da oynanacak.Fenerbahçe, rakibini geçmesi halinde play-off turuna yükselecek. Elenmesi durumunda ise UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalacak.Haberin Devamı
Haberle ilgili daha fazlası:#Fenerbahçe#Van Persie#Şampiyonlar Ligi

687e9109c231c13bd86ef1a1.jpg

Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2025 22:12Fenerbahçe'nin rakibi Feyenoord'u çalıştıran Robin van Persie, sarı-lacivertliler hakkında açıklamalar yaptı.
Haberin DevamıFenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'ndaki rakibi olan Feyenoord'da teknik direktör Robin van Persie, ülkesinde açıklamalarda bulundu.Sarı-lacivertlilerle eşleşmelerini değerlendiren Van Persie, "Harika bir eşleşme. Aslında muhtemel rakipleri görünce Fenerbahçe ile eşleşeceğimizi hissettim. Çünkü benim için özel bir takım. Tabii şimdi Fenerbahçe taraftarı değil, Feyenoord'un hocası olarak rakip olacağım. Yapacak bir işimiz var. O da bu turu geçmek" dedi.Hollandalı teknik adam, 2015-2018 yılları arasında Fenerbahçe'de forma giymişti.Gözden KaçmasınFenerbahçe’nin transfer hedefi Hakan Çalhanoğlu hakkında başkandan olay itiraf! ‘Teklif yok’Haberi görüntüleMAÇLARIN TARİHLERİ BELLİ OLDUİlk maç 5-6 Ağustos'ta deplasmanda, rövanşı ise 12 Ağustos'ta İstanbul'da oynanacak.Fenerbahçe, rakibini geçmesi halinde play-off turuna yükselecek. Elenmesi durumunda ise UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalacak.Haberin Devamı
Haberle ilgili daha fazlası:#Fenerbahçe#Van Persie#Şampiyonlar Ligi

687e4f9ac25059b6e30926b4.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri