Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Küslük yıllar sonra bitti! İbrahim Tatlıses ve Yıldız Tilbe barıştı...

Küslük yıllar sonra bitti! İbrahim Tatlıses ve Yıldız Tilbe barıştı...

DidemDidem doğrulanmış üyedir.

Moderasyon Member
Süper Moderatör
İbrahim Tatlıses, geçen hafta ameliyat masasına yatmış ve kalbine stent takılmıştı. Taburcu olan Tatlıses yıllar sonra küs olduğu Yıldız Tilbe ile bir araya geldi.
Haberin Devamıİbrahim Tatlıses, geçen hafta ameliyat masasına yatmış ve kalbine stent takılmıştı. Taburcu olan Tatlıses, konserlerine devam edeceğini duyurdu. Operasyonun üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen sanatçı yarın akşam Bodrum Günay Restoran’da sevenleriyle buluşacak.İbrahim Tatlıses, doktorlarının izniyle sahneye çıkacağını ifade etti: “Sahneler, kendimi daha da iyi hissettiriyor. Sevenlerimle bir arada olmak bana güç veriyor. Cumartesi günü vereceğim konseri iple çekiyorum. Doktorlarımın da bilgisi ve kontrolünde şarkılarımı sevenlerim için söyleyeceğim.”KÜSLÜK BİTTİ20 Temmuz'daki konseri için Bodrum'a giden Yıldız Tilbe, yıllar sonra İbrahim Tatlıses'le bir araya geldi. İkili geçmişi geride bıraktı.Haberin DevamıNE OLMUŞTU?2009 yılında İbrahim Tatlıses, konuk olarak ağırladığı Yıldız Tilbe’yle yaşadığı tartışma çok konuşulmuştu. Tilbe için ağır sözler söyleyen Tatlıses, kavganın fitilini ateşlemişti.
Haberle ilgili daha fazlası:#İbrahim Tatlıses#Yıldız Tilbe#Konser

669a0fb851101223232045be.jpg

İbrahim Tatlıses, geçen hafta ameliyat masasına yatmış ve kalbine stent takılmıştı. Taburcu olan Tatlıses yıllar sonra küs olduğu Yıldız Tilbe ile bir araya geldi.
Haberin Devamıİbrahim Tatlıses, geçen hafta ameliyat masasına yatmış ve kalbine stent takılmıştı. Taburcu olan Tatlıses, konserlerine devam edeceğini duyurdu. Operasyonun üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen sanatçı yarın akşam Bodrum Günay Restoran’da sevenleriyle buluşacak.İbrahim Tatlıses, doktorlarının izniyle sahneye çıkacağını ifade etti: “Sahneler, kendimi daha da iyi hissettiriyor. Sevenlerimle bir arada olmak bana güç veriyor. Cumartesi günü vereceğim konseri iple çekiyorum. Doktorlarımın da bilgisi ve kontrolünde şarkılarımı sevenlerim için söyleyeceğim.”KÜSLÜK BİTTİ20 Temmuz'daki konseri için Bodrum'a giden Yıldız Tilbe, yıllar sonra İbrahim Tatlıses'le bir araya geldi. İkili geçmişi geride bıraktı.Haberin DevamıNE OLMUŞTU?2009 yılında İbrahim Tatlıses, konuk olarak ağırladığı Yıldız Tilbe’yle yaşadığı tartışma çok konuşulmuştu. Tilbe için ağır sözler söyleyen Tatlıses, kavganın fitilini ateşlemişti.

669a0fc451101223232045c4.jpg

669a0fc451101223232045c2.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri