• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Üyelere Özel Kalbim..

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde IF Üye Kişisel Sayfası kategorisinde SonsuzLuq tarafından oluşturulan Kalbim.. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 471 kez görüntülenmiş, 64 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı IF Üye Kişisel Sayfası
Konu Başlığı Kalbim..
Konbuyu başlatan SonsuzLuq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan SonsuzLuq
Yuregimin Sol Yani..Bir tebessumunle geldin icimdeki yolculuguna..Herkesden farkli herkesden baskaydin .Pesinde suruklenirken hic vazgecmedigim en guzel kavgamdin..Bilemezdin nasil attigini kalbimde sesinin yankisinin..Alinyazimmisin benim yoksa ta bastan hayatin acimasizliklarina karsi armaganimmisin benim.. Gulusuyle tum dertleri tuz buz edenim..Cikamadigim yokuslarda hep sevdasina omur verdigimmisin..Hic soyleyemedim kirletmeden sevdim masumca bir annenin yavrusuna olan sefkati kadar korudum sevdami kimselere diyemedigim sirrimmisin benim ..Hani hic kokunu yuzunu bilmedim dokunamadigimmisin ..Sanki senli heryer senden bir parca dolu Sanki hep senli yillar ..Sesinin verdigi huzurla cok kez aradigim babamin yoklugumusun .. Kimsenin bilmedigi bilemeyecigi Allahdan baskasinin guc yetiremeyecegi yazgimmisin benim.. Ey gonlumun Solundaki sizi .. Hosgeldin

SonsuzLuq

Editör
Radyo Yayıncısı
Medeni Hali
vtEvVy
Memleket
34 İSTANBUL
Takım
Galatasaray
Burç
Terazi
Mesleği
...

İtibar:

Simdi acin acima denk.. Ayni yerden yandik seninle .Yillarin ofkesi olsada icimde ilk kez seninle agladim usul usul sen bilmesende..Neyin bedeliydi bu yasadigimiz bir yanda sen bir yanda ben ayni kader ayni keder ayni bedduayimi etmislerdi bize..Bilmiyorum..

SonsuzLuq

Editör
Radyo Yayıncısı
Medeni Hali
vtEvVy
Memleket
34 İSTANBUL
Takım
Galatasaray
Burç
Terazi
Mesleği
...

İtibar:

Hani ziyaretin kisasi makbuldu..O halde neden oturdun icime .Gitmek bilmiyorsun yuregimden.Dusuncelerim ruyalarim uyanir uyanmaz korkularim varla yok arasi gidis gelislerin.Sahi sana bisi diyimmi cok gec kaldin ..Ben umudumu gulusumu gonderdigin papatyalarida biraktim sonsuzluga .

SonsuzLuq

Editör
Radyo Yayıncısı
Medeni Hali
vtEvVy
Memleket
34 İSTANBUL
Takım
Galatasaray
Burç
Terazi
Mesleği
...

İtibar:

Hani eski gunlerin hatrina denirya oturulur ,bayramlasılır , selamlasılır... Sen onu bile birakmadin ...

SonsuzLuq

Editör
Radyo Yayıncısı
Medeni Hali
vtEvVy
Memleket
34 İSTANBUL
Takım
Galatasaray
Burç
Terazi
Mesleği
...

İtibar:

Sen mutlu ol diye ben kendimi yaktım be

SonsuzLuq

Editör
Radyo Yayıncısı
Medeni Hali
vtEvVy
Memleket
34 İSTANBUL
Takım
Galatasaray
Burç
Terazi
Mesleği
...

İtibar:

SonsuzLuq

Editör
Radyo Yayıncısı
Medeni Hali
vtEvVy
Memleket
34 İSTANBUL
Takım
Galatasaray
Burç
Terazi
Mesleği
...

İtibar:

SonsuzLuq

Editör
Radyo Yayıncısı
Medeni Hali
vtEvVy
Memleket
34 İSTANBUL
Takım
Galatasaray
Burç
Terazi
Mesleği
...

İtibar:

Yine bugun seni yaziyorum.
Sen haric herkes goruyor.
Kalbimde sicacik biyerdesin ve sen bilmiyorsun isin garibi hissetmiyorsun.
Belkide askin bu hali guzeldi cikarsiz karsiliksiz
Sen hayatin akisinda ilerlerken ben hep seni umid ediyorum.
Butun sehir uyuyor evler sessiz yuregimde bir sesin var her kosede kimsenin gormedigi bir yerden sana gulumsuyorum.
Karakoyde pecete satan teyze bile dua etti sen bilmiyorsun.
Tum kirliliklerin icinde su gibi temizsin ve seni ben kirletmeden seviyorum
Olur olmaz anda aklima geliyorsun garip bir tebessum beliriyor seni
duslerken .
Baharlari seriyorsun ve heryer papatya kokuyor.
Sonmus bir sobanin kalan o azicik
isiginda seninle sarkilar soyluyorum ,bazen gullerin uzerine dusen damla gibi dusuyorsun aklimin en guzel yerlerine. Sakliyorum seni kendimden bile mahcup utangac bir kiz cocugu gibi.
Bu sabahda iste boyleyim

SonsuzLuq

Editör
Radyo Yayıncısı
Medeni Hali
vtEvVy
Memleket
34 İSTANBUL
Takım
Galatasaray
Burç
Terazi
Mesleği
...

İtibar:

Bir duvarin dibine cokup bakiyorum gecmise gelmise.Nerdeyim,nereye dogru gidiyorum. Kimde ne kadar varmisim , kimde ne kalmisim. Kimler benden neler almis. Kaderi sikayetmi kime . Gecip gidiyor omur bir bir sonbahar yapragi misali takvimlerin yapragi. Cok issiz bir sekilde karanlik bir odadan ibaret artik ruyalarim. Neydi bunca zulmu hak etmis olmak onuda bilmiyorum. Icimi sarmiyor hicbir ses ve ve denizin mavisi bile dindirmiyor goz damlalarimi. Sadece susuyorum derin derin kim bilir kac mevsim kendimi asip yargilayislarim. Ah ah hic akillanmayislarim, pismanliklarim, inanislarim ve artik sasirmayislarim.

SonsuzLuq

Editör
Radyo Yayıncısı
Medeni Hali
vtEvVy
Memleket
34 İSTANBUL
Takım
Galatasaray
Burç
Terazi
Mesleği
...

İtibar:

Yildizlarimi aldin..Giderken gokyuzumu kararttin ..Guluslerimi ve tum icimdeki o sesini aldin. Hayrini gorsun simdi o degerli yuregini verdiklerin. Kullerimi savurdum savurdumda sana yinede ah etmedim ah edemedim bilki edersem rabbime guvendim.Gonul kapimi dagittin gittin.Bu yurek belkide boyle yanmamisti .Artik sana sevgi deil sitem yazabiliyor kalemim..Karsina dim dik cikip ben senden vazgectim diyebildim.Ilk defa guclu geldim .Isterdinki yine sen kazanasin bu zaferi artik sen kaybettin .Artik sen beni kaybettin .Bak hic bir yanimda hic bir animda yoksun ..Hic icimi acitmadi yazarken cumlelerim ..Ve ben seni terk ettim.