• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Üyelere Özel Kalbim..

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde IF Üye Kişisel Sayfası kategorisinde SonsuzLuq tarafından oluşturulan Kalbim.. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 471 kez görüntülenmiş, 64 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı IF Üye Kişisel Sayfası
Konu Başlığı Kalbim..
Konbuyu başlatan SonsuzLuq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan SonsuzLuq
Yuregimin Sol Yani..Bir tebessumunle geldin icimdeki yolculuguna..Herkesden farkli herkesden baskaydin .Pesinde suruklenirken hic vazgecmedigim en guzel kavgamdin..Bilemezdin nasil attigini kalbimde sesinin yankisinin..Alinyazimmisin benim yoksa ta bastan hayatin acimasizliklarina karsi armaganimmisin benim.. Gulusuyle tum dertleri tuz buz edenim..Cikamadigim yokuslarda hep sevdasina omur verdigimmisin..Hic soyleyemedim kirletmeden sevdim masumca bir annenin yavrusuna olan sefkati kadar korudum sevdami kimselere diyemedigim sirrimmisin benim ..Hani hic kokunu yuzunu bilmedim dokunamadigimmisin ..Sanki senli heryer senden bir parca dolu Sanki hep senli yillar ..Sesinin verdigi huzurla cok kez aradigim babamin yoklugumusun .. Kimsenin bilmedigi bilemeyecigi Allahdan baskasinin guc yetiremeyecegi yazgimmisin benim.. Ey gonlumun Solundaki sizi .. Hosgeldin

SonsuzLuq

Editör
Radyo Yayıncısı
Medeni Hali
vtEvVy
Memleket
34 İSTANBUL
Takım
Galatasaray
Burç
Terazi
Mesleği
...

İtibar:

Ne cok huzne dayandin..
Ne kadar yoruldun gonlum..
Kendinden agir yukler tasidin..
Ne kadar sorumluluklar omuzladin.
Yalnizca kendine guvenmeyi ogrendin..
Her dustugunde yeniden kendini ayaga kaldirdin..
Yalnizca kendine yaslandin..
Yalnizca Allaha ve kendinize guvenin Selametle..

SonsuzLuq

Editör
Radyo Yayıncısı
Medeni Hali
vtEvVy
Memleket
34 İSTANBUL
Takım
Galatasaray
Burç
Terazi
Mesleği
...

İtibar:

Hep vedasız gider en sevilenler. Bazen yollar kesismemek uzere ayrılır.
Ve en sevilenler ugurlanmadan gider..

SonsuzLuq

Editör
Radyo Yayıncısı
Medeni Hali
vtEvVy
Memleket
34 İSTANBUL
Takım
Galatasaray
Burç
Terazi
Mesleği
...

İtibar:

Kurdugumuz duslerdemi gelmedi aklına .Ne biliyiim sarkımdamı calmadi.Hic gecmedinmi kapımdan .O halde neydi kokunu getiren ruzgarın benimle derdi.Ah etsem yine benim icim yanar sende benim gibi kal..

SonsuzLuq

Editör
Radyo Yayıncısı
Medeni Hali
vtEvVy
Memleket
34 İSTANBUL
Takım
Galatasaray
Burç
Terazi
Mesleği
...

İtibar:

SonsuzLuq

Editör
Radyo Yayıncısı
Medeni Hali
vtEvVy
Memleket
34 İSTANBUL
Takım
Galatasaray
Burç
Terazi
Mesleği
...

İtibar:

Unuttum hayır asla sadece artık baska birine aitim

SonsuzLuq

Editör
Radyo Yayıncısı
Medeni Hali
vtEvVy
Memleket
34 İSTANBUL
Takım
Galatasaray
Burç
Terazi
Mesleği
...

İtibar:

Sensiz uyandigim hergune dusmanım.Nedensiz amasiz hep benimlesin .Bilmiyceksin

SonsuzLuq

Editör
Radyo Yayıncısı
Medeni Hali
vtEvVy
Memleket
34 İSTANBUL
Takım
Galatasaray
Burç
Terazi
Mesleği
...

İtibar:

Ardindan baktim kaldim oylece..Sanki bedenim buz kesti.Sen bilinmezlere giderken yutkunup kaldigim en buyuk yenilgimdin. Sanardimki hayat hep toz pembe senden sorasi karanlikti..Basim darda gel desem gelemezdin .Belki hissedderdin bakardin uzaktan istemezdin su hallerimi.Birbirimizi kandirdik sen giderken sen bana kiyamadin ben sana ..Vedasizca gittigin Cuma gunu her cumaya dusman etti beni.Artik gunaydinim yok sensiz eve geldimde diyemiyorum ..Bi sure yazdim sana tek cevap gelmedi.Hic buyumuyorsun essek sipasi derdin ,senden sora nasilda buyudum.Hayati gordum. ..Hangi yolculuktuki bu donusu olmayan ..Cok ozledim Babam Seni..

SonsuzLuq

Editör
Radyo Yayıncısı
Medeni Hali
vtEvVy
Memleket
34 İSTANBUL
Takım
Galatasaray
Burç
Terazi
Mesleği
...

İtibar:

Ask hesap kitap Sevmez
Karsina dikilir en ciplak haliyle
Savunmasiz aninda yakalar seni
Bazen bir cift goze esir eder, bazen bir guluse
Cesaretin varsa alir goturur seni baska diyarlara
Onunla uyur uyanirsin
Sarkilarin anlami ,siirlerin oluverir.
Saatlerce dusunursun izler yorulmazsin.
Yureginin icinden meltemler eser.
Ciceklerle konusur ,baska bir bakarsin denize.
Yazi kisi yoktur her mevsimi guzeldir.
Cocuksu bazen en affilli kadin eder seni.
Yandiginda olur yanginini dillendiremediginde .
Yenik dusersin bazen bir cift goze , soze sicacik ellerin oluverir
Yuregini verirsin ellerine artik tek bir vucud gibi hisseddersin.
Nefesi nefesin olur , onun baktigi gibi bakarsin dunyaya
Ayagina tas degse sana dokunur
Tum zincirlerini kirip yasarsin dolu dizgin kuralsiz sualsiz .
Icinden sarkilar yazar gelisi guzel guler gelisi guzel aglarsin
Oyle iste ...

SonsuzLuq

Editör
Radyo Yayıncısı
Medeni Hali
vtEvVy
Memleket
34 İSTANBUL
Takım
Galatasaray
Burç
Terazi
Mesleği
...

İtibar:

Bugunde ozlemlerdeyim..Yine gelmedin ve calmadi hic kapim ne telefonum.Isin garibide alisiyorum yokluguna .Sonbahari bitirdik kisa donduk yapraklarimizi doktuk. Sen bir yana ben bir yana ..Sende suan hangi sarki var ben o sarkilari acmiyorum ,hayli kabuk bagladim. Biliyormusun kendi kendimi sensiz toparlamayida ogrendim yoklugunda.. Biliyorum bazen animsayip tebessum edisini .Ve daha neler hissediyorum .Sen bilme diye ben hic gulmuyorum .Hayat metro duraginda hizlica gecen vagonlar gibi akip giderken ben sensiz nelerden geciyorum bilmiyorsun . Uzulme diyisini ozlemedim deil. Cokta yazamiyorum senden sonra bazen seni kendimden bile sakliyorum .Bilmesin kimse ne gerek var .Keske seni sevdigim gibi beni sevseydin dunyayi yikardik savaslar barisa donerdi ne bilim ya Bugun yine ozlemlerdeyim.

SonsuzLuq

Editör
Radyo Yayıncısı
Medeni Hali
vtEvVy
Memleket
34 İSTANBUL
Takım
Galatasaray
Burç
Terazi
Mesleği
...

İtibar:

Bazen ozlersin
Keskin bir ayri kalis kokusuyla uyandigim Istanbul sabahindan sana gunaydin
Bunlari sana yazamayipda boylesine dokulmekte varmis kaderde.
Nasilsin diyemedim .Ufak bir hickirikla basladi baslayacak derin derin dokulmelerim
Garip bir serce yuregim ha kanadi ha kaniyor.Nerdesin .Kalbimin ortasina bir aci batiyor sesizliginde kayboluyorum.Ben gucumu megersem sende bulmusum hayata dair ne varsa senle iken guzel.Hani diyorumki gelsen yeniden acsa ciceklerim , guvercinleri birlikte sevsek. Bazen sadece ozlersin bu sabahda boyleyim iste..