Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Icardi'den Wanda Nara paylaşımı: 2 saat boyunca evimde beni taciz etti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Icardi'den Wanda Nara paylaşımı: 2 saat boyunca evimde beni taciz etti

Dir3ctor

Elmas üye
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2024 20:31Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, boşanma aşamasında olduğu Wanda Nara için sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu.
Haberin DevamıGalatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Wanda Nara için sosyal medya hesabından garip bir paylaşımda bulundu.Mauro Icardi yaptığı paylaşımda, "Avukatlarım beni engellese de hakkımda söylenen onca saçmalıktan sonra kendimi kamuoyuna savunmak adına bunu söylemek istiyorum. 2 saat boyunca evimde beni taciz etti. Buna ne ad veriyoruz, ne başlık koyuyoruz?" ifadelerini kullandı.Mauro Icardi ayrıca hikayesinde Wanda Nara'nın bulunduğu bir video da paylaştı.📽️ Mauro Icardi'nin Wanda Nara paylaşımı

"Avukatlarım beni engellese de hakkımda söylenen onca saçmalıktan sonra kendimi kamuoyuna savunmak adına bunu söylemek istiyorum. 2 saat boyunca evimde beni taciz etti. Buna ne ad veriyoruz, ne başlık koyuyoruz?" pic.twitter.com/dKywFE3yuQ— Spor Arena (@sporarena) November 20, 2024
Haberle ilgili daha fazlası:#Mauro Icardi#Wanda Nara#Galatasaray

673e1cd20a45aaf0c3c28a86.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri