Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Hanife’nin katiline en ağır ceza istendi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hanife’nin katiline en ağır ceza istendi

Sedh

Elmas üye
İSTANBUL’da iddiaya göre, 11 yıldır evli olduğu Satı Mehmet Demirci’den (34) şiddet gördüğü için 2021’de ayrılarak boşanma davası açan Hanife Demirci (31), iki çocuğuyla Bahçelievler’deki evlerinde yaşamaya devam etti.
Haberin DevamıMehmet Demirci, cinayetten bir gün önce eşinin yaşadığı yere yakın bir otele yerleşti. 11 Kasım 2021’de Hanife Demirci, kızını okula bıraktıktan sonra evin yolunu tuttu. Mehmet Demirci, bu sırada eşinin arkasından yaklaşarak bıçakla boynunu kesti ve bıçaklamaya devam etti. Vücuduna tam 21 bıçak darbesi alan kadın, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Tutuklanan Demirci hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.HATIRLAMIYORMUŞEşinin kendisini aldattığından şüphelendiğini öne süren Satı Mehmet Demirci ifadesinde, “Olay günü intihar etmek için otelde oda tuttum. Çocuklarım aklıma geldiği için yapamadım, kızımı görmek için okula gittim ancak eşimi gördüm. Sonrasını hatırlamıyorum” dedi. Demirci’nin ısrarla planladığı kurgu dahilinde eylemi gerçekleştirmeye başladığını, kastının mutlak öldürmeye yönelik olduğunu öne süren savcı, suçu tasarlayarak ve canavarca hisle işleyen Demirci’nin ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasını istedi.Mahkeme duruşmayı erteledi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Satı Mehmet Demirci#Hanife Demirci#Kadın Cinayeti

6647cf033f57feaf3eda2320.jpg

609d2080c03c0e0ac444b491.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri