Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Birce Akalay: Güzel ders oldu

Birce Akalay: Güzel ders oldu

DidemDidem doğrulanmış üyedir.

Moderasyon Member
Süper Moderatör
Sayit DURMAZOluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2025 10:31Birce Akalay, “Güneşin Oğlu” adlı tiyatro oyununun önceki akşam Zorlu PSM’de yapılan galasına katıldı.
Haberin DevamıGeçen haftalarda Beşiktaş’ta yapılan trafik kontrolünde promil testi 1.12 çıkan ve alkollü araç kullanımı nedeniyle ehliyetine geçici süreyle el koyulan oyuncu konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:“Hiç olmayacak, benim hayatımda yapmayacağım bir şeydi. Senelerdir şoförümle yaşıyordum. Hayat işte, akıl tutulması, güzel ders oldu.”Uzun süredir meslektaşı Hakan Kurtaş’la aşk yaşayan Birce Akalay, evlilik sorularını ise “Hiç öyle bir niyetimiz yok. Hayat gösterir böyle şeyleri” diye geçiştirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Birce Akalay#Güneşin Oğlu#Hakan Kurtaş

69352d536f11556d06a2774e.jpg

Sayit DURMAZOluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2025 10:31Birce Akalay, “Güneşin Oğlu” adlı tiyatro oyununun önceki akşam Zorlu PSM’de yapılan galasına katıldı.
Haberin DevamıGeçen haftalarda Beşiktaş’ta yapılan trafik kontrolünde promil testi 1.12 çıkan ve alkollü araç kullanımı nedeniyle ehliyetine geçici süreyle el koyulan oyuncu konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:“Hiç olmayacak, benim hayatımda yapmayacağım bir şeydi. Senelerdir şoförümle yaşıyordum. Hayat işte, akıl tutulması, güzel ders oldu.”Uzun süredir meslektaşı Hakan Kurtaş’la aşk yaşayan Birce Akalay, evlilik sorularını ise “Hiç öyle bir niyetimiz yok. Hayat gösterir böyle şeyleri” diye geçiştirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Birce Akalay#Güneşin Oğlu#Hakan Kurtaş

69352d5a6f11556d06a27750.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri