Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Birce Akalay'ın yeni yıl dileği!

Birce Akalay'ın yeni yıl dileği!

DidemDidem doğrulanmış üyedir.

Moderasyon Member
Süper Moderatör
Deniz BOYOluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2024 10:41Birce Akalay önceki gün Bebek’te görüntülendi. Oyuncu, yeni yıl planı hakkında “Yurtdışına gideceğim. 2024 benim için güzel geçti” dedi.
Haberin DevamıAkalay, 2025 yılı dileklerini ise şöyle sıraladı: “Adalet istiyorum. Çocuklar ve kadınlar huzur bulsun. Huzurlu bir ülke istiyorum.”Elçin Sangu’nun sektörde kadın ve erkek oyuncular arasında eşitsizlik olduğunu söylemesine Akalay, “Senelerdir konuşuyoruz. Ama zaten hepimiz biliyoruz. Defalarca bir şey söylemek mantıklı gelmiyor” açıklamasını yaptı.
Haberle ilgili daha fazlası:#Birce Akalay#Yeni Yıl#Yıl Başı

674c12f46e7e9ba6d6c25569.jpg

Deniz BOYOluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2024 10:41Birce Akalay önceki gün Bebek’te görüntülendi. Oyuncu, yeni yıl planı hakkında “Yurtdışına gideceğim. 2024 benim için güzel geçti” dedi.
Haberin DevamıAkalay, 2025 yılı dileklerini ise şöyle sıraladı: “Adalet istiyorum. Çocuklar ve kadınlar huzur bulsun. Huzurlu bir ülke istiyorum.”Elçin Sangu’nun sektörde kadın ve erkek oyuncular arasında eşitsizlik olduğunu söylemesine Akalay, “Senelerdir konuşuyoruz. Ama zaten hepimiz biliyoruz. Defalarca bir şey söylemek mantıklı gelmiyor” açıklamasını yaptı.
Haberle ilgili daha fazlası:#Birce Akalay#Yeni Yıl#Yıl Başı

674c13296e7e9ba6d6c2556b.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri