Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Ali Koç'tan Acun Ilıcalı için 'veda' paylaşımı!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ali Koç'tan Acun Ilıcalı için 'veda' paylaşımı!

Dir3ctor

Diamond Member
Elmas üye
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2025 23:14Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, görevinden ayrılan Acun Ilıcalı için veda mesajı yayınladı.
Haberin DevamıFenerbahçe Başkanı Ali Koç, görevinden ayrılan Acun Ilıcalı'ya teşekkür etti. Gözden KaçmasınLeroy Sane, Galatasaray için yola çıktı! İşte sözleşme detayları...Haberi görüntüleSarı - lacivertli kulübün sayfasından yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı;"Teşekkürler sevgili dostum Acun Ilıcalı. Fenerbahçe’mize olan sevdanı, futbol takımımıza ve kulübümüze verdiğin kıymetli katkılarla her zaman gösterdin.Görev süren boyunca kulübümüzün başarısı için büyük bir özveriyle mücadele ettin. Yönetimimizde üstlendiğin sorumluluk ve emeklerin için sana teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.Fenerbahçe Ailesi olarak, her zaman yanımızda olacağına olan inancımızla, Fenerbahçe'mizin başarılarını hep birlikte kutlamaya devam edeceğiz. Her daim yolun açık, şansın bol olsun."
Haberle ilgili daha fazlası:#Fenerbahçe#Ali Koç#Acun Ilıcalı

6849e3991f20a2984e65dfa4.jpg

Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2025 23:14Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, görevinden ayrılan Acun Ilıcalı için veda mesajı yayınladı.
Haberin DevamıFenerbahçe Başkanı Ali Koç, görevinden ayrılan Acun Ilıcalı'ya teşekkür etti. Gözden KaçmasınLeroy Sane, Galatasaray için yola çıktı! İşte sözleşme detayları...Haberi görüntüleSarı - lacivertli kulübün sayfasından yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı;"Teşekkürler sevgili dostum Acun Ilıcalı. Fenerbahçe’mize olan sevdanı, futbol takımımıza ve kulübümüze verdiğin kıymetli katkılarla her zaman gösterdin.Görev süren boyunca kulübümüzün başarısı için büyük bir özveriyle mücadele ettin. Yönetimimizde üstlendiğin sorumluluk ve emeklerin için sana teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.Fenerbahçe Ailesi olarak, her zaman yanımızda olacağına olan inancımızla, Fenerbahçe'mizin başarılarını hep birlikte kutlamaya devam edeceğiz. Her daim yolun açık, şansın bol olsun."
Haberle ilgili daha fazlası:#Fenerbahçe#Ali Koç#Acun Ilıcalı

68492f1a382339c6a070a2cf.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri