Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Tanıtım Yazısı Youtube Videolarını Notaya Dönüştürün.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KuZeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tanıtım Yazısı Youtube Videolarını Notaya Dönüştürün.

KuZeN

New Member
IFGT Kullanıcı
Notaevi.com, müziği herkes için erişilebilir kılmayı amaçlayan, geniş nota arşiviyle öne çıkan dijital bir müzik platformudur. Piyano, gitar, bağlama, flüt, keman, melodika ve daha birçok enstrümana ait kolaydan zora doğru hazırlanmış müzik notaları ile her seviyeden müzisyen için güvenilir bir kaynaktır.

Popüler şarkılar, Türk sanat müziği, Türk halk müziği ve güncel eserlerin notalarına pratik bir şekilde ulaşabilir; müzik yolculuğunuzu Notaevi ile daha keyifli hale getirebilirsiniz. Sade tasarımı, anlaşılır nota anlatımı ve düzenli güncellenen içerikleri sayesinde Notaevi.com, hem öğrenciler hem öğretmenler hem de amatör–profesyonel müzisyenler için ideal bir platformdur.

Kendi notanı oluşturmak, farklı enstrümanlar için düzenlenmiş notalara ulaşmak ve müziği öğrenirken zaman kaybetmemek için Notaevi.com her zaman yanınızda.

🎶 Nota arıyorsanız, doğru yerdesiniz. Notaevi.com

• Beğendim
Tepkiler: Nvn
Etiketler
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri