Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Yoga yaparken yaşadığı talihsizlik felç etti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yoga yaparken yaşadığı talihsizlik felç etti

Hera

Diamond Member
Elmas üye
Yoga yaptığı sırada iddialı bir hareket denemek isteyen 32 yaşındaki kadın, hareketi denediği sırada düştü. Zorlu yoga hareketini denediği sırada yere düşen kadının, boynundan aşağısı felç kaldı.
Haberin DevamıABD'nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan Abbey Weiss, yogayı akrobasi ile birleştiren akroyoganın tutkunuydu.Mirror gazetesinde yer alan habere göre, 32 yaşındaki Weiss, akroyoga yaptığı sırada daha zorlu bir hareketi denemek istedi ancak düşerek omuriliğini zedeledi ve boynundan aşağısı felç kaldı.Weiss'in şu anki durumuna ilişkin konuşan babası, Weiss'in akroyogaya tutkun olduğunu ve şu anki yaşadığı durumunun sebebinin bu tutkusu olduğunu söyledi.Weiss'in babası, “Geçen gün düz bir ceketin içindeymiş gibi hissettiğini söyledi. Hareket edemiyor. Onun için her şeyin yapılması gerekiyor.” ifadesinde bulundu.Kazadan önce akroyoganın ne olduğuna dair en ufak bir fikri olmadığını söyleyen baba, "Bilseydim, yapmamasını söylerdim. Ama beni dinlemezdi" dedi.Haberin DevamıTedavi masraflarının yüklü bir miktara ulaştığını belirten baba, bir bağış fonu kurdu ve şu ana kadar 155 bin dolardan fazla bağış topladı.Şu anda Chicago'da ailesiyle birlikte yaşayan Weiss, yakınlardaki bir tıbbi tesiste rehabilitasyona devam ediyor.
Haberle ilgili daha fazlası:#Yoga#Felç#Abd

66c88fe1373f68e9a5cf3ff8.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri