Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Trump suikast girişimi sonrası ilk kez konuştu:

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Trump suikast girişimi sonrası ilk kez konuştu:

Hera

Elmas üye
Konu Sahibi
Donald Trump, Cumhuriyetçi Parti'nin Ulusal Kongresinin kapanış toplantısında açıklamalarda bulundu. Suikast anını anlatan Trump, "Bir şeyin bana vurduğunu duydum. Sağ elimi kulağıma götürdüm, her taraf kanla doluydu. Kafamı çevirmeseydim suikastçı hedefini başarıyla vurmuş olacaktı ve ben bugün burada olamayacaktım" dedi.
Haberin DevamıDonald Trump, ABD'nin Milwaukee eyaletinde Cumhuriyetçi Parti'nin Ulusal Kongresinin kapanış toplantısında açıklamalarda bulundu. Konuşmasına "Adaylığınızı kabul ediyorum" diyen Trump sözlerini şöyle sürdürdü: Güvenlik, zenginlik ve varlığın olacağı bir gelecek yaratacağız. Sizin önünüzde güven ve umut vermek için buradayım. Amerikan halkına minnettarım. Bana destek verdiniz. 4 ay içinde harika bir başarıya ulaşacağız. Amerikalılar olarak ortak bir kadere sahibiz, birlikte yükseliyoruz ve düşüyoruz.

SUİKAST ANINI ANLATTIGüzel bir gündü. Müzik oldukça yüksekti ve sahneye çıktım. Herkes bana tezahürat ediyordu ve benim arkamda ve sağımda büyük bir ekran vardı. Ekrandaki grafiği görmek için sağıma döndüm. çok yüksek bir ses duydum, bir şeyin bana vurduğunu duydum. Sağ elimi kulağıma götürdüm, her taraf kanla doluydu. Saldırı altında olduğumuzu anladım ve yere çömeldim. Cesur gizli servis elemanları sahneye koştular. Büyük bir risk alıp üstüme atladılar. Kafamı çevirmeseydim, suikastçı hedefini başarıyla vurmuş olacaktı ve ben bugün burada olamayacaktım.
Haberle ilgili daha fazlası:#Trump#Suikast#Cumhuriyetçi Parti

6699d3a01706cf2dc931eea9.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri