Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Trabzonspor'da Ertuğrul Doğan yeniden başkanlığa seçildi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dir3ctor

Elmas üye
Konu Sahibi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2024 17:29Trabzonspor'da seçime tek aday olarak giren Ertuğrul Doğan, bordo mavili ekipte yeniden başkanlığa seçildi.
Haberin DevamıHayri Gür Spor Salonu'nda 31 Kasım Cumartesi başlayan ve bugün yapılan seçimli olağan genel kurulda, mevcut başkan Ertuğrul Doğan, tek aday olarak olduğu seçimde yeniden başkan seçildi.Bordo-mavili kulübün 57 yıllık tarihinde 49. yönetim kurulunda Doğan 3 yıllığına göreve geldi.YÖNETİM KURULUBordo-mavili kulüpte ikinci kez başkanlık görevine getirilen Ertuğrul Doğan'ın yönetim kurulu listesinde şu isimler yer alıyor:Asil Üyeler: Zeyyat Kafkas, Ali Haydar Gedikli, Sami Karaman, Kemal Ertürk, Serkan Kılıç, Nevzat Kaya, Taner Fikret Saral, Coşkun Öztürk, İbrahim Şahinkaya, Derviş Köz, Birhan Emre Yazıcı, Murat İskender, Gözde Atasoy, Semih HekimoğluYedek Üyeler: Hüseyin Ekşi, Ali Beyazlı, Fatih Solak, İmdat Yılmaz, Serkan Neşat Soylu, Rıfat Çebi, Murat Cem Aşık.
Haberle ilgili daha fazlası:#TRABZONSPOR#Ertuğrul Doğan#Süper Lig

674c72ae26658c9d74a89377.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri