• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Trabzon'da kayıp kedisi ‘Badem’i bulana altın hediye etti

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Trabzon'da kayıp kedisi ‘Badem’i bulana altın hediye etti başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Trabzon'da kayıp kedisi ‘Badem’i bulana altın hediye etti
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

www.zirvechat.org
Süper Moderatör

İtibar:

Selçuk BAŞAR-Efnan DEMİREREN/TRABZON, (DHA)Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2025 09:32Trabzon'da Mukadder Korkmaz ve kızı Özge Sağlam'ın kaybolup, sokaklara astığı afişlerle aradığı 2 yaşındaki ‘Badem’ adlı kedisi, sahil kenarında Sibel Kazaz tarafından bulundu. Anne ve kızı, 10 gün sonra kavuştukları kedilerini bulan Kazaz’ı 1 gramlık 2 altın hediye etti. Sağlam, “Altın kalpli bir insanı, altınla ödüllendirdik” dedi.
Haberin DevamıAkçaabat ilçesinin Söğütlü Mahallesi’nde yaşayan Mukadder Korkmaz ve kızı Özge Sağlam'ın 2 yaşındaki ‘Badem’ isimli kedisi, 7 Nisan’da evin aralık kalan kapısından dışarı çıkarak kayboldu. Daha önce hiç sokağa çıkmayan kedisinin kaybolması üzerine aile, sosyal medyada ilanlar paylaşıp, sokak direklerine afişler asarak ‘Badem’i’ aradı. Bazı çocukların kediyi gördüğünü söylemesi üzerine işaret edilen bölgeler defalarca kontrol edildi ancak Badem'e dair herhangi bir ize ulaşılamadı. Günlerce aranan kayıp kedi, Sibel Kazaz tarafından sahil kenarında dolmuş durağında bulundu. Anne ve kızı, 10 gün sonra kendilerine teslim edilen kedilerini bulan Kazaz’a 1 gramlık 2 altın hediye edip, ödüllendirdi. Aile, veteriner kontrolünden geçirdiği Badem'e evlerinde yeniden kucak açtı.Haberin Devamı‘HAYVANLARI KORUMALIYIZ'Sibel Kazaz, Badem’in bulunmasına vesile olduğu için mutlu olduğunu ifade ederek, “Kedilerin benzerliğini fark edince, ilandaki numaralara videoyu gönderdik. Kedinin sahiplerine de ulaşınca, aranan kedi ‘Badem’ olduğunu doğruladık. Bu mahalle ile bulunduğu mahalle arasındaki mesafe bayağı uzak. Benim de kedilerim var bu duyguyu anlıyorum. Böyle bir şeye vesile olmak çok güzel. Duyarlı olmalı ve hayvanları korumalıyız” dedi.‘KEDİMİZ BULUNUNCA ÇOK MUTLU OLDUK’Yaşadığı olayın ardından kedisine takip cihazı taktırmaya karar verdiğini anlatan Özge Sağlam, "Kedimiz bulununca çok mutlu olduk. Altın kalpli bir insanı, altınla ödüllendirdik. Ümidimizi kaybediyorduk. Başına bir şey gelmiştir diye düşünüyorduk. 10 gün üzerine, bir telefon sayesinde kedimizi bulduk. Bulunduğu yere kadar nasıl gidebildiğini bilemiyoruz. Aradaki mesafe bayağı fazla. Veterinere götürdük. Bakımı ve aşıları yapıldı. Biraz kilo vermiş onun dışında bir sağlık sorunu yok. Bu olaydan sonra takip cihazı da taktırmayı düşünüyorum. Umarım böyle bir şey başımıza bir daha gelmez" diye konuştu.Haberin Devamı'ÇOK AĞLAMIŞTIM, ŞİMDİ ÇOK SEVİNÇLİYİM'Mukadder Korkmaz da kedisine kavuştuğu için çok mutlu olduğunu söyleyerek “Çok ağlamıştım, şimdi çok sevinçliyim. Çok aradık nihayet bulduk. Umudumu kaybetmiştim, bulamayacağız diye düşünmeye başlamıştım. Çok şükür ki kavuştuk. Onu severek büyütüyoruz. Buradan o mesafeye kadar gitmesi akıl işi değil. Biraz ürkek, korkuyor inşallah düzene girer. Onları koruyup kolluyoruz. Dışarıyı merak ediyordu herhalde, sonucunda yine bize geri geldi. Çok mutluyum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Trabzon#Kayıp Kedi#Altın

6801f1f5a07fc4fab10e23c6.jpg

6801f228a07fc4fab10e23d8.jpg

6801f226a07fc4fab10e23d0.jpg

6801f226a07fc4fab10e23ca.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri