Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Tanyeli: Hayalim gerçek oldu

Tanyeli: Hayalim gerçek oldu

DidemDidem doğrulanmış üyedir.

Moderasyon Member
Süper Moderatör
BİR süredir pankreas kanseri tedavisi gören Tanyeli, Nişantaşı’nda görüntülendi.
Haberin DevamıÜnlü isim, 46 kiloya düştüğünü söyledi ve ekledi:“Ama görüyorsunuz ayaktayım. İki gündür hastanedeydim. Testler yaptık. Pazartesi iyi sonuçlar bekliyorum. Bu mücadelede en önemli şey moral ve motivasyon. En büyük terapim yemek yapmak. En büyük hayalim gerçek oluyor. 1 Temmuz’da yemek programına başlıyorum.” Tanyeli, “Sanat camiasından kimler iyi yemek yapıyor?” sorusuna ise şu yanıtı verdi: “Sahneye çıkan çok sanatçı evde terapi olarak yemek yapıyor. Benim de kuzu tandır, karnıyarık ve perde pilavım iyidir. Dünya mutfağına düşkünüm.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Tanyeli#Pankreas Kanseri#Nişantaşı

6662ab4084052fc435abf88b.jpg

BİR süredir pankreas kanseri tedavisi gören Tanyeli, Nişantaşı’nda görüntülendi.
Haberin DevamıÜnlü isim, 46 kiloya düştüğünü söyledi ve ekledi:“Ama görüyorsunuz ayaktayım. İki gündür hastanedeydim. Testler yaptık. Pazartesi iyi sonuçlar bekliyorum. Bu mücadelede en önemli şey moral ve motivasyon. En büyük terapim yemek yapmak. En büyük hayalim gerçek oluyor. 1 Temmuz’da yemek programına başlıyorum.” Tanyeli, “Sanat camiasından kimler iyi yemek yapıyor?” sorusuna ise şu yanıtı verdi: “Sahneye çıkan çok sanatçı evde terapi olarak yemek yapıyor. Benim de kuzu tandır, karnıyarık ve perde pilavım iyidir. Dünya mutfağına düşkünüm.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Tanyeli#Pankreas Kanseri#Nişantaşı

60743ac54e3fe10c844d797f.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri