Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Süper Lig'de VAR kayıtları açıklandı! Fenerbahçe'nin kazandığı penaltı...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Süper Lig'de VAR kayıtları açıklandı! Fenerbahçe'nin kazandığı penaltı...

Dir3ctor

Elmas üye
Konu Sahibi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2025 20:09Trendyol Süper Lig’de 9. haftanın tamamlanmasıyla birlikte VAR kayıtları yayınlandı. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, kayıtları YouTube üzerinden yayına verdi.
Haberin DevamıTrendyol Süper Lig'de 9. hafta geride kalırken, oynanan maçlarda VAR monitöründe inceleme istenen pozisyonların kayıtları açıklandı.TFF'nin YouTube kanalı üzerinden yayına verdiği kayıtlarda Fenerbahçe'nin Fatih Karagümrük karşısında kazandığı penaltı pozisyonu yer aldı. FENERBAHÇE'NİN KAZANDIĞI PENALTIVAR: "Ali, VAR konuşuyor"Ali Şansalan: "Evet"VAR: "Potansiyel penaltı için sahada inceleme öneriyorum"Ali Şansalan: "Evet geldim Erkan abi, gösterir misin bana?"Ali Şansalan: "Tamam, gördüm. Erkan abi oyuncu düşerken kontrolsüz bir şekilde ayağına net temas var, çalımı attıktan sonra gördüm. Balkovec, 29 numara değil mi?"Haberin DevamıVAR: "Doğrudur, doğrudur"
Haberle ilgili daha fazlası:#Süper Lig#TFF#VAR

68f7bec601497dfe3a2a1da7.jpg

Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2025 20:09Trendyol Süper Lig’de 9. haftanın tamamlanmasıyla birlikte VAR kayıtları yayınlandı. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, kayıtları YouTube üzerinden yayına verdi.
Haberin DevamıTrendyol Süper Lig'de 9. hafta geride kalırken, oynanan maçlarda VAR monitöründe inceleme istenen pozisyonların kayıtları açıklandı.TFF'nin YouTube kanalı üzerinden yayına verdiği kayıtlarda Fenerbahçe'nin Fatih Karagümrük karşısında kazandığı penaltı pozisyonu yer aldı. FENERBAHÇE'NİN KAZANDIĞI PENALTIVAR: "Ali, VAR konuşuyor"Ali Şansalan: "Evet"VAR: "Potansiyel penaltı için sahada inceleme öneriyorum"Ali Şansalan: "Evet geldim Erkan abi, gösterir misin bana?"Ali Şansalan: "Tamam, gördüm. Erkan abi oyuncu düşerken kontrolsüz bir şekilde ayağına net temas var, çalımı attıktan sonra gördüm. Balkovec, 29 numara değil mi?"Haberin DevamıVAR: "Doğrudur, doğrudur"
Haberle ilgili daha fazlası:#Süper Lig#TFF#VAR

68f7be1601497dfe3a2a1da1.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri