Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Süper Lig'de 35. haftanın VAR kayıtları açıklandı! Başakşehir - Fenerbahçe, Trabzonspor - Galatasaray...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Süper Lig'de 35. haftanın VAR kayıtları açıklandı! Başakşehir - Fenerbahçe, Trabzonspor - Galatasaray...

Dir3ctor

Diamond Member
Elmas üye
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2025 20:19Trendyol Süper Lig'in 35. haftanın sona ermesiyle birlikte VAR kayıtları yayınlandı. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, kayıtları YouTube üzerinden yayına verdi.
Haberin DevamıSüper Lig'de 35. haftanın geride kalmasıyla birlikte TFF, VAR kayıtlarını YouTube kanalında yayınlandı.TFF'nin açıkladığı kayıtlarda Başakşehir - Fenerbahçe ve Trabzonspor - Galatasaray maçlarındaki konuşmalar yer aldı. BAŞAKŞEHİR - FENERBAHÇEVAR: "Burak, elle oynama nedeniyle penaltı için inceleme öneriyorum."
Burak Pakkan: "Tamam."
VAR: "Kaleye atılan şut ve temas noktası."
Burak Pakkan: "Başka açı istiyorum."
Burak Pakkan: "Hayır hayır. Açı iyi değil."
VAR: "Dur bekle."
Burak Pakkan: "Normal hızda oynat."
VAR: "Normal hızda oynatıyorum."
Burak Pakkan: "Kararıma bağlı kalacağım. Penaltı değil bu. Doğal pozisyon."
VAR: "Sen kaldırıyorsun tamam."TRABZONSPOR - GALATASARAYVAR: "Atilla beni dinle. Temas kesinlikle çizginin üstünde ama ofsayt. Kararın anlaşılır olması için sana inceleme öneriyorum."
Atilla Karaoğlan: "Belki yapabiliriz. Tamam tamam. İnceleme tavsiye ediyorsun."
VAR: "Kaptanlarla konuşursun veya incelemeye gidersin. Temas tam olarak çizginin üstünde. Yani penaltı ama ofsayt var."
Atilla Karaoğlan: "Ofsayt pozisyonunu gösterebilir misin?"
VAR: "Evet, şimdi geliyor."
Atilla Karaoğlan: "Ofsaytı kontrol ettiniz mi?
VAR: "Trabzonspor oyuncusu atak aşamasında ofsayt."
Atilla Karaoğlan: "Tamam, çizgiyi göndereceksiniz."
VAR: "Evet evet."Haberin Devamı
Haberle ilgili daha fazlası:#Süper Lig#VAR Kayıtları#TFF

682382cb3536b7f16110f29e.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri