Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Süper Lig'de 26. haftanın VAR kayıtları açıklandı! İşte Kasımpaşa-Galatasaray maçındaki penaltı pozisyonlarında yaşanan diyaloglar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Süper Lig'de 26. haftanın VAR kayıtları açıklandı! İşte Kasımpaşa-Galatasaray maçındaki penaltı pozisyonlarında yaşanan diyaloglar

Dir3ctor

Elmas üye
Konu Sahibi
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2025 20:13Trendyol Süper Lig'de 26. haftanın VAR kayıtları yayınlandı. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, kayıtları YouTube üzerinden yayına verdi.
Haberin DevamıTrendyol Süper Lig'de 26. hafta geride kalırken, Türkiye Futbol Federasyonu, bu hafta oynanan müsabakaların sahada incelemeye giden VAR kayıtlarını yayınladı.Kasımpaşa - Galatasaray maçında Victor Osimhen'in yerde kaldığı penaltı pozisyonu için yapılan görüşme şu şekilde;VAR: Olası bir penaltı için inceleme öneriyorum.
Hakem: Geldim.
VAR: Buraya bak. Topa dokunmadı.
Hakem: Tamam gördüm.
Hakem: Hücum oyuncusu ilk önce topa dokunuyor.
VAR: Topa ilk dokunan hücum oyuncusu.
Hakem: Evet biliyorum. Gördüm.
VAR: Bence kart yok. Sadece penaltı.
Hakem: Seninle hemfikirim. Sadece penaltı veriyorum.
VAR: Kesinlikle kart yok.Kasımpaşa lehine verilen penaltı pozisyonu için yapılan görüşme ise şu şekilde;VAR: "Sana penaltı için sahada inceleme öneriyorum. Bana en iyi görüntüyü göster."Haberin DevamıOperatör: "Açık."VAR: "Top hücum oyuncusunun kontrolünde ve şimdi oyuncunun davranışına bak. Aksiyonun sonunda 2 elle onu tuttuğu anda topu kontrol edemiyor."Hakem: "Bana başka bir açı verebilir misin?"VAR: "İki eli üstünde bu aksiyon yüzünden devam edemiyor."Hakem: "Başka açı lazım. Tamam."VAR: "Kart yok, çünkü gol atma olasılığı yok. Ama topu kontrol edebilirdi."Hakem: "Penaltı veriyorum, toptan bağımsız olduğu için sarı kart veriyorum."VAR: "26 numaraya aşağıdan tuttuğu için sarı kart."
Haberle ilgili daha fazlası:#VAR Kayıtları#Süper Lig#Galatasaray

67c739503427e09007e90438.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri