Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Son dakika... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Ahmet Türk'e tebrik telefonu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Son dakika... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Ahmet Türk'e tebrik telefonu

Sedh

Elmas üye
Konu Sahibi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2025 21:51Son dakika haberine göre; MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DEM heyetinde yer alan Ahmet Türk'ü arayarak 'Terörsüz Türkiye' yolundaki olumlu gelişmeler sebebiyle tebrik etti.
Haberin DevamıDEM heyetinde yer alan Ahmet Türk, katıldığı Habertürk canlı yayınında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisine tebrik telefonu ettiğini söyledi. Ahmet Türk şu ifadeleri kullandı:Sayın Bahçeli önce sağlığımı sordu. Kendilerine teşekkür ettim. Bu sürecin en önemli mimarı olduğunu ifade ettim. 'Tebrik ediyorum sizin de katkınız çok büyük' dedi. Ben de 'Bu süreci başlatan sizlersiniz' dedim, teşekkür ettim kendilerine.SÜREÇ BAHÇELİ'NİN AÇIKLAMALARININ ARDINDAN BAŞLAMIŞTI'Terörsüz Türkiye' süreci, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin grup toplantısında PKK elebaşı Öcalan'ın "Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın" açıklamasının ardından başlamıştı.27 Şubat 2025'te terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan, PKK'ya silah bırakma ve kendini feshetme çağrısı yapmıştı. Öcalan'ın silah bırakma çağrısı sonrası PKK, 1 Mart'ta ateşkes ilan ettiklerini açıklamıştı.Gözden KaçmasınSon dakika... Terör örgütü PKK kongresini topladığını duyurduHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#MHP#Devlet Bahçeli#Ahmet Türk

681e363df9612a0a8525b0d6.jpg

681ddf9f7f24b016864ea35b.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri