• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Solskjaer, takımını Başakşehir maçı için motive ediyor: 'Son maçın 2. yarısındaki mücadeleyi istiyorum!'

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Solskjaer, takımını Başakşehir maçı için motive ediyor: 'Son maçın 2. yarısındaki mücadeleyi istiyorum!' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 14 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Solskjaer, takımını Başakşehir maçı için motive ediyor: 'Son maçın 2. yarısındaki mücadeleyi istiyorum!'
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

İsmail ERier@hurriyet.com.trOluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2025 07:00Beşiktaş teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer, Başakşehir'le oynanacak karşılaşma için takımı özel olarak motive ediyor. Norveçli çalıştırıcı kontratak oynayan Başakşehir’de özellikle Piatek ve Keny’ye dikkat edilmesi gerektiğini söylerken “Kasımpaşa maçının 2. yarısındaki gibi oynarsak rahat kazanacağımızı düşünüyorum” dediği belirtildi.
Haberin DevamıSüper Lig’de zirvenin 23 puan gerisinde kaldığı sezonu üçüncü sırada bitirmek isteyen Beşiktaş cumartesi günü sahasında Başakşehir ile oynayacağı maçta hata istemiyor.Siyah beyazlıların teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer de cumartesi günü oynanacak karşılaşma için takımı özel olarak motive ediyor.Norveçli çalıştırıcı, Başakşehir’in iç sahada oynanan maçlarda kulübe zorluk çıkardığına dikkat çekerken “Süper Lig’in en çok koşan, mücadele eden, sistemli oynayan takımlarından biri olan Başakşehir karşısında hata yapma lüksümüz yok” diyerek oyuncularını uyardı."KARAKTER KOYMALI CESUR OYNAMALIYIZ"Başakşehir'in kontratak oyununa da vurgu yapan Solskjaer sözlerini şöyle sürdürdü “Piatek ve Keny etkili isimler. Kontrataklarda çok kolay pozisyon buluyorlar. Yardımlaşmayı arttıralım ve paslaşalım. Kasımpaşa maçının 2. yarısındaki oyunu ortaya koyarsak rahat kazanacağımızı düşünüyorum. Sizden son maçın ikinci bölümündeki oyuna karakter koyan, tempo kazandıran ve cesaret gösterdiğiniz performansını istiyorum.”Gözden KaçmasınBeşiktaş'ta altyapı depremi! 7 scout ile yollar ayrıldıHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Beşiktaş#Ole Gunnar Solskjaer#Başakşehir

67f6eaf87173ad454f0f90d6.jpg

İsmail ERier@hurriyet.com.trOluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2025 07:00Beşiktaş teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer, Başakşehir'le oynanacak karşılaşma için takımı özel olarak motive ediyor. Norveçli çalıştırıcı kontratak oynayan Başakşehir’de özellikle Piatek ve Keny’ye dikkat edilmesi gerektiğini söylerken “Kasımpaşa maçının 2. yarısındaki gibi oynarsak rahat kazanacağımızı düşünüyorum” dediği belirtildi.
Haberin DevamıSüper Lig’de zirvenin 23 puan gerisinde kaldığı sezonu üçüncü sırada bitirmek isteyen Beşiktaş cumartesi günü sahasında Başakşehir ile oynayacağı maçta hata istemiyor.Siyah beyazlıların teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer de cumartesi günü oynanacak karşılaşma için takımı özel olarak motive ediyor.Norveçli çalıştırıcı, Başakşehir’in iç sahada oynanan maçlarda kulübe zorluk çıkardığına dikkat çekerken “Süper Lig’in en çok koşan, mücadele eden, sistemli oynayan takımlarından biri olan Başakşehir karşısında hata yapma lüksümüz yok” diyerek oyuncularını uyardı."KARAKTER KOYMALI CESUR OYNAMALIYIZ"Başakşehir'in kontratak oyununa da vurgu yapan Solskjaer sözlerini şöyle sürdürdü “Piatek ve Keny etkili isimler. Kontrataklarda çok kolay pozisyon buluyorlar. Yardımlaşmayı arttıralım ve paslaşalım. Kasımpaşa maçının 2. yarısındaki oyunu ortaya koyarsak rahat kazanacağımızı düşünüyorum. Sizden son maçın ikinci bölümündeki oyuna karakter koyan, tempo kazandıran ve cesaret gösterdiğiniz performansını istiyorum.”Gözden KaçmasınBeşiktaş'ta altyapı depremi! 7 scout ile yollar ayrıldıHaberi görüntüle

55ea09f3f018fbaf4494215e.jpg

67f609408132c614c479b04f.jpg