Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Sivasspor 6 maçtır kaybetmiyor! Bülent Uygun'dan müthiş seri...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dir3ctor

Elmas Üye
Konu Sahibi
Sivasspor, Kasımpaşa karşılaşmasıyla birlikte Süper Lig'deki yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı.
Haberin DevamıTrendyol Süper Lig’in 28. haftasında Sivasspor, deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa ile 0-0 berabere kalırken, kırmızı-beyazlılar yenilmezlik serisine devam etti.Yiğidolar, bu sezon ilk kez ligde 6 maç üst üste kaybetmedi.Gözden KaçmasınSivasspor'un yıldızı Fode Koita'dan özel açıklamalar: Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş da beni istedi! | PSG'ye gidiyordum ama...Haberi görüntüleSüper Lig'de son mağlubiyetini 22. haftada Antalyaspor deplasmanında alan Sivasspor bu maçın ardından Beşiktaş, Çaykur Rizespor ve Pendikspor’u mağlup etti.Sivas ekibi; MKE Ankaragücü, Hatayspor ve Kasımpaşa ile de berabere kaldı.Kırmızı-beyazlılar, bu süreçte 3 galibiyet, 3 beraberlikle 12 puan elde etti.Yiğidolar ayrıca bu sezon 34 gol atarken, kalesinde ise 37 gole engel olamadı.Gözden KaçmasınKasımpaşa 0-0 Sivasspor (Maçın özeti)Haberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Sivasspor#Süper Lig#Bülent Uygun

65e443d2e20de7a911cac7ca.jpg

Sivasspor, Kasımpaşa karşılaşmasıyla birlikte Süper Lig'deki yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı.
Haberin DevamıTrendyol Süper Lig’in 28. haftasında Sivasspor, deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa ile 0-0 berabere kalırken, kırmızı-beyazlılar yenilmezlik serisine devam etti.Yiğidolar, bu sezon ilk kez ligde 6 maç üst üste kaybetmedi.Gözden KaçmasınSivasspor'un yıldızı Fode Koita'dan özel açıklamalar: Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş da beni istedi! | PSG'ye gidiyordum ama...Haberi görüntüleSüper Lig'de son mağlubiyetini 22. haftada Antalyaspor deplasmanında alan Sivasspor bu maçın ardından Beşiktaş, Çaykur Rizespor ve Pendikspor’u mağlup etti.Sivas ekibi; MKE Ankaragücü, Hatayspor ve Kasımpaşa ile de berabere kaldı.Kırmızı-beyazlılar, bu süreçte 3 galibiyet, 3 beraberlikle 12 puan elde etti.Yiğidolar ayrıca bu sezon 34 gol atarken, kalesinde ise 37 gole engel olamadı.Gözden KaçmasınKasımpaşa 0-0 Sivasspor (Maçın özeti)Haberi görüntüle

65e1cc38296260e27ee365ab.jpg

65e22444296260e27ee3678c.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri