Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Sergen Yalçın'dan penaltı sözleri: David Beckham'ı hatırlattı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dir3ctor

Elmas Üye
Konu Sahibi
Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından değerlendirmeler yaptı.
Haberin DevamıTrendyol Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup eden Antalyaspor'da Teknik Direktör Sergen Yalçın açıklamalarda bulundu.Büyük maçlarda iyi oynadıklarını ancak bugüne kadar sonuçlandıramadıklarını belirten Sergen Yalçın, "Öncelikle oyuncularımı tebrik ediyorum. Zor bir atmosferdi. İlk yarıda oyunun kontrolü tamamen bizdeydi. Oyuncularım plana sadık kaldılar. İkinci yarıda şok bir gol yedik. Oyuncuları demoralize etti bu gol. Sonra tekrardan topladık oyunu. Oyunun ikinci yarısına hakim olan tabii ki rakibimizdi. Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarında çok iyi oynadık ama sonuçlandıramıyorduk. İnişli-çıkışlı bir grafiğimiz vardı. Bizim için iyi bir galibiyet oldu.""FENERBAHÇE STADINDA OYNAMIŞTIK" Beşiktaş'ta Milot Rashica'nın son dakikada ayağını kaymasıyla kaçırdığı penaltı hakkında konuşan Sergen Yalçın, "İngiltere - Türkiye maçında olmuştu, David Beckham kaçırmıştı. Fenerbahçe stadında oynamıştık. Kısmet... Futbolda böyle hatalar, şanssızlıklar olabiliyor." açıklamasını yaptı.Haberin Devamı"BANA DÜŞMEZ" Beşiktaş'la ilgili gelen soruya yanıt vermek istemeyen Sergen Yalçın, "Rakip takımla, Beşiktaş'la alakalı sorulara pek cevap vermek istemiyorum. Oranın bir teknik direktörü, başkanı var. Bana düşmez. Antalyaspor'la alakalı sorular sorarsanız sevinirim." dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Sergen Yalçın#Süper Lig#Antalyaspor

65f5ff5d961548a9475a8031.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri