Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Serdar Topraktepe: 'Biz Beşiktaş'ın her zaman içindeyiz'

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Serdar Topraktepe: 'Biz Beşiktaş'ın her zaman içindeyiz'

Dir3ctor

Elmas üye
Beşiktaş Teknik Direktörü Serdar Topraktepe, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazandıkları maçın ardından konuştu.
Haberin DevamıZiraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş'ta teknik direktör Serdar Topraktepe, final maçının ardından açıklamalarda bulundu.İşte Serdar Topraktepe'nin sözleri;Kupa tek maç, tek maçlar zor oluyor. Futbolcularımla gurur duydum. Ne istediysek maç içerisinde yaptılar. Mağlup duruma düşmemize rağmen istediğimiz her şeyi yaptılar. Bütün istediklerimizi oyuncularımızdan aldık.Gözden KaçmasınRachid Ghezzal: 'Bu kupayı çok hak ettik, Beşiktaşlılar bundan zevk alın'Haberi görüntüleBEŞİKTAŞ'IN HER ZAMAN İÇİNDEYİZMaçı kazanmayı bildik. Bütün futbolcularımı tebrik ediyorum, hepsini kutluyorum. Ben Beşiktaş'ın her bölümünde çalıştım. Biz Beşiktaş'ın her zaman içindeyiz. Futbolcuyken de kupalar aldık, bunu bana yaşatan Rabbime şükürler olsun.TARAFTAR MUHTEŞEMBen her zaman Beşiktaş'ın içinde olmak için elimden geleni yapacağım. Taraftarımız her zaman muhteşem. Hatay maçında bile bütün tribünler doluydu. Son dakikaya kadar bizi desteklediler. Hepsine can-ı gönülden teşekkür ediyorum.Haberin Devamı
Haberle ilgili daha fazlası:#Beşiktaş#Serdar Topraktepe#Türkiye Kupası

664fbcb12f53fc9232df8c9e.jpg

Beşiktaş Teknik Direktörü Serdar Topraktepe, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazandıkları maçın ardından konuştu.
Haberin DevamıZiraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş'ta teknik direktör Serdar Topraktepe, final maçının ardından açıklamalarda bulundu.İşte Serdar Topraktepe'nin sözleri;Kupa tek maç, tek maçlar zor oluyor. Futbolcularımla gurur duydum. Ne istediysek maç içerisinde yaptılar. Mağlup duruma düşmemize rağmen istediğimiz her şeyi yaptılar. Bütün istediklerimizi oyuncularımızdan aldık.Gözden KaçmasınRachid Ghezzal: 'Bu kupayı çok hak ettik, Beşiktaşlılar bundan zevk alın'Haberi görüntüleBEŞİKTAŞ'IN HER ZAMAN İÇİNDEYİZMaçı kazanmayı bildik. Bütün futbolcularımı tebrik ediyorum, hepsini kutluyorum. Ben Beşiktaş'ın her bölümünde çalıştım. Biz Beşiktaş'ın her zaman içindeyiz. Futbolcuyken de kupalar aldık, bunu bana yaşatan Rabbime şükürler olsun.TARAFTAR MUHTEŞEMBen her zaman Beşiktaş'ın içinde olmak için elimden geleni yapacağım. Taraftarımız her zaman muhteşem. Hatay maçında bile bütün tribünler doluydu. Son dakikaya kadar bizi desteklediler. Hepsine can-ı gönülden teşekkür ediyorum.Haberin Devamı
Haberle ilgili daha fazlası:#Beşiktaş#Serdar Topraktepe#Türkiye Kupası

664fa7352f53fc9232df8c62.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri