Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Sponsor Rakipsizsohbet.net

Konu sahibi son olarak 66 gün önce görüldü
Sponsor Rakipsizsohbet.net

aLeynaaLeyna doğrulanmış üyedir.

IRC.RakipsizSohbet.NET
Sunucu Sahibi

[COLOR="Black"]Zaman teknoLoji zamani, internet kuLLanmak yurek ister, teknoLojinin sayesinde sohbet siteLeri sayesinde birbirini tanimayan miLyonLarca kuLLaniciLar turkiyenin vede dunyanin her yerinden birbirLeri iLe iLetisim haLindeLer.

Nere gidersek gideLim ortami guzeLLestirende cirkinLestirende bizLeriz. UnutmayaLimki biz insanLarin temeL araci sozdur yani konusurken diLimiz yazisir iken ise parmakLarimiz, sanaLda diLimiz parmakLarimiz oLuyor, diLdir insani edepLi eden ve yine diLdir insani berbat eden..

Nereye gider isek gideLim sozumuz yazdikLarimiz ozumuzdur, sozLerimizde yazdikLarimizda ozumuze aynadir. SanaL Sohbet SiteLerini kuLLanan herkescikLere zarar gormeden keyifLi seviyeLi huzurLu sohbetLer diLiyorum. Son oLarakta unutmayaLimki hersey kisinin kendisinden bitiyor, gercek dunya, sanaL dunya hic fark etmez ikiside bizim dunyamizin bir yansimasi.

Cay tadinda ve kahve tadinda teLvesinin asaLeti tadinda nice sohbetLere, sohbetinizin daim dostLukLarinizin kaLici oLmasi umidi iLe basariLarinizin devamini diLiyorum.
[/COLOR]​

• Beğendim
Tepkiler: Nvn
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri