Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Rafa Silva: Beşiktaş'a karşı oynamam transferde etkili oldu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Rafa Silva: Beşiktaş'a karşı oynamam transferde etkili oldu

Dir3ctor

Elmas üye
Konu Sahibi
Beşiktaş, daha önce anlaşma sağladığı ve İstanbul’a getirdiği Rafa Silva ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. 31 yaşındaki futbolcuya her sezon için 6 milyon Euro garanti ücret ödeneceği duyuruldu.
Haberin DevamıBenfica ile yollarını ayırdığı için bonservisi elinde olan Portekizli Rafa Silva’nın 3 yılda alacağı garanti para 18 milyon Euro’yu bulacak."HER ŞEYİMİ VERECEĞİM"Dün sağlık kontrolünden geçirilen Rafa Silva, Tüpraş Stadı’nı da gezerken, “Bu stadyumda oynayacağım, tüm taraftarları bir arada göreceğim için çok heyecanlıyım. Sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum. Beşiktaş için sahada her şeyimi vererek oynayacağım. Buraya şampiyonluk için geldim” dedi."FUTBOLU ÇOK İYİ BİLİYORLAR"Beşiktaş’a karşı daha önce forma giymesinin transferinde etkili olduğunun altını çizen Silva, "Benim için buna karar vermek çok kolaydı çünkü teklifi yaptıklarında burayı zaten tecrübe etmiştim. Atmosfer, taraftar bambaşkaydı. Resmen futbol için deli oluyorlar, futbolu çok iyi biliyorlar. İmzayı atmamın asıl sebeplerinden birisi de buydu" ifadelerini kullandı.Haberin Devamı
Haberle ilgili daha fazlası:#Transfer#Beşiktaş#Rafa Silva

667db3c6801a4f1d216344a9.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri