Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Pep Guardiola: Gazze'de yaşanan acıyı tüm vücudumda hissediyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Pep Guardiola: Gazze'de yaşanan acıyı tüm vücudumda hissediyorum

Dir3ctor

Diamond Member
Elmas üye
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2025 10:47Manchester Üniversitesi'nin fahri doktora unvanı verdiği Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola'nın törende Gazze'de yaşanan İsrail zulmüyle alakalı yaptığı açıklama ayakta alkışlandı.
Haberin DevamıManchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Manchester Üniversitesi'nden fahri doktora unvanı aldı.Törende bir konuşma yapan ünlü teknik adam İsrail zulmü altındaki Gazze'de yaşananlara kayıtsız kalamadı. Guardiola konuşmasında şunları söyledi;'ACIYI TÜM VÜCUDUMDA HİSSEDİYORUM'
'Gazze'de gördüklerimiz çok acı verici. Yaşanan acıyı tüm vücudumda hissediyorum. Gerçekçi olmak gerekirse bu bir ideoloji meselesi değil. Bu ben haklıyım ya da sen haksızsın meselesi değil. Bu yalnızca yaşamı sevmekle ilgili. Bu komşunuzu önemsemekle ilgili.''SONRAKİ ÖLENLER BİZİM ÇOCUKLARIMIZ OLABİLİR'
Belki̇ de dört yaşındaki kız ve erkek çocuklarının bombalanarak öldürüldüğünü ya da hastanelerde öldürüldüğünü düşünmeliyiz. Tamam bu bizi ilgilendirmez diye düşünelim. Fakat dikkatli olun. Sonraki ölenler bizim 4 ve 5 yaşındaki çocuklarımız olabilir. Gazze'de yaşanan kabus başladığından beri kendi çocuklarımı gördüğümde çok korkuyorum.
Haberle ilgili daha fazlası:#Gazze#Manchester#İsrail

6847e2cd3e0daf2b535a2b49.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri