Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Partizan'ın Obradovic kararı belli oldu!

Partizan'ın Obradovic kararı belli oldu!

just be you

Diamond Member
Elmas üye
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2025 17:36Partizan, başantrenör Zeljko Obradovic’in istifasının kabul edilmediğini ve kararını yeniden gözden geçirmesinin istendiğini açıkladı.
Haberin DevamıKulüpten konu ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde:"Partizan Yönetim Kurulu, dün Obradovic'in istifasının ardından kulüpte ortaya çıkan yeni durumla ilgili acil bir toplantı düzenledi.Buna rağmen, Yönetim Kurulu, Başkan Ostoja Mijailovic'in önerisiyle, Obradovic'in istifasını kabul etmeme ve ona koşulsuz destek verme kararı aldı. Yönetim Kurulu, Obradovic’in başantrenör olarak görevine devam etmesini ve siyah-beyazlıların sonuçlarını iyileştirecek gerekli adımları atmasını istedi.Gözden KaçmasınAnadolu Efes’te Igor Kokoskov dönemi sona erdi!Haberi görüntüleBu kararın ardından kulüp, Obradovic'e istifasını bir kez daha gözden geçirmesini, istifasından vazgeçmesini ve işine devam etmesini istedi."
Haberle ilgili daha fazlası:#Partizan#Obradovic#İstifa

692860f0f504a08e8484ce14.jpg

Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2025 17:36Partizan, başantrenör Zeljko Obradovic’in istifasının kabul edilmediğini ve kararını yeniden gözden geçirmesinin istendiğini açıkladı.
Haberin DevamıKulüpten konu ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde:"Partizan Yönetim Kurulu, dün Obradovic'in istifasının ardından kulüpte ortaya çıkan yeni durumla ilgili acil bir toplantı düzenledi.Buna rağmen, Yönetim Kurulu, Başkan Ostoja Mijailovic'in önerisiyle, Obradovic'in istifasını kabul etmeme ve ona koşulsuz destek verme kararı aldı. Yönetim Kurulu, Obradovic’in başantrenör olarak görevine devam etmesini ve siyah-beyazlıların sonuçlarını iyileştirecek gerekli adımları atmasını istedi.Gözden KaçmasınAnadolu Efes’te Igor Kokoskov dönemi sona erdi!Haberi görüntüleBu kararın ardından kulüp, Obradovic'e istifasını bir kez daha gözden geçirmesini, istifasından vazgeçmesini ve işine devam etmesini istedi."
Haberle ilgili daha fazlası:#Partizan#Obradovic#İstifa

6928134af504a08e8484c8fe.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri