Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Özge Özacar: Festivaller vizyonumu genişletiyor

Özge Özacar: Festivaller vizyonumu genişletiyor

DidemDidem doğrulanmış üyedir.

Moderasyon Member
Süper Moderatör
ÖZGE Özacar, Elele dergisinin yaz sayısının kapak kızı oldu.
Haberin Devamı Özacar, geçen mayıs ayında düzenlenen 77. Cannes Film Festivali’nin kırmızı halısında yer alması hakkında şunları söyledi:“İtalyan bir markanın davetlisi olarak ikinci kez Cannes deneyimi yaşadım. Dünyanın dört bir yanından birçok kişinin bir araya gelip tanışması ve yeni hikâyeler üretebilmek için fikir bildirmeleri beni, mesleğimin geleceğine dair de heyecanlandırıyor. Adana’da Altın Koza’ya, Antalya’da Altın Portakal’a muhakkak akredite oluyorum. Cannes’da otelime döndüğüm bir gece asansörde Emma Stone ve Willem Dafoe ile karşılaşıp ‘Poor Things’ (Zavallılar) filmi üzerine konuşabilmek, üretimlerine dair bende uyanan heyecanı paylaşmak yaşadığım harika anılarımdandı. Uluslararası film festivallerini kendim için vizyonumu genişletecek daha güçlü hedefler kurup motive edecek bir profesyonel deneyim alanı olarak görüyorum.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Özge Özacar#77. Cannes Film Festivali#Oyuncu

66850da0c640790683cbd8d1.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri