Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Osimhen Avrupa'da oynayacak mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Osimhen Avrupa'da oynayacak mı?

Dir3ctor

Elmas üye
Konu Sahibi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2024 16:15Osimhen Avrupa'da oynayacak mı sorusu, Avrupa maçlarının yaklaşmasıyla birlikte gündeme gelmeye başladı. Galatasaray kadrosuna sonradan dahil olması dolayısıyla Avrupa Liglerinde oynayıp oynamayacağı merak edilen Osimhen için Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu'ndan açıklama geldi. Peki, Osimhen Avrupa'da oynayacak mı? İşte, o detaylar
Haberin DevamıGalatasaray’daki hücum hattının Avrupa’daki ilk üç hücum hattından biri olduğuna inandığını söyleyen Hatipoğlu, sözlerine şöyle devam etti:“Icardi ve Osimhen’in oynayacağı ilk maçı heyecanla bekliyorum. Galatasaray’daki hücum hattının Avrupa’daki ilk üç hücum hattından biri olduğuna inanıyorum. Takımımızın diğer bölgeleri de çok güçlü. Icardi, Batshuayi ve Osimhen üçü de çok etkili oyuncular. Bu üçünün bir arada oynadığı büyük bir heyecanla bekliyorum.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Osimhen#Osimhen Avrupa#Osimhen Avrupada Oynayacak Mı

66f2bb57eb363eac1388140f.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri