Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Tanıtım Yazısı Okeyli.Com Okey Severler Sizler İçin Açılmıştır.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KraL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Tanıtım Yazısı Okeyli.Com Okey Severler Sizler İçin Açılmıştır.

KraL

New Member
IFGT Kullanıcı
Web
www.ircforumlari.gen.tr
Takım
Galatasaray
wgZX46.png
Evet arkadaşlar tek yapmanız gereken üye olarak giriş yapmanız ocak ayının 8'inde kazanan kişiye tam olarak
Büyük Ödül: 1. Olan Üyemize 5.000 TL Naktit Ödülü verilecektir.. Herkese Bol Şans

Web Adresi: Okeyli.com

Sahibi: Serkan

Hosting Sağlayan Firma: Sekerhell

Web Master ve ya Teknik Sorumlu: Serdar

Kullanılan Sistem Hakkında Bilgi:

Site İçeriği Hakkında Detaylı Bilgi:
Dünya'da Artık Yağın Olarak Herkesin Evinde Ailesi İle Birlikte Çok Rahatça Online Okey Oynama Fırsatını Sunan https://www.okeyli.com Okeyli Ailesi Olarak Siz Değerli Misafirlerimize Okey , Oyun Ve Radyo Eşliğinde Sıcak Bir Aile Ortamıyla Desturuyla Hizmet Vermek İçin Sizlerleyiz.. Okey Sitemize Girip Hem Ödüllü Oyunlarımız , Turnuva 'mizadaki Birbirinden Güzel Ödüllerimizle Hem Keyifli Bir Oyun Ve Radyomuzda Bir Birinden Güzel Ve İşinin Ehli Programcılarımızla Gününüze Gün Katmak İçin ;
Hemen https://www.okeyli.com/ Adresinden Üye Olup Ailemize Katılın Dostlar.

Okeyli. Com

Eşleşen Konular

Eşleşme Forum İplik Yazar İstatistikler
60%
Web Site Tanımı
Web Site Tanımı · UquR · 0 · 102
0 102
27%
Web Site Tanıt
Tanıtım Yazısı  RadyoMujde.Com Acilmistir
Web Site Tanıt · Huseyin · 0 · 210
0 210
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri