Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

O gün hayatım değişti

O gün hayatım değişti

DidemDidem doğrulanmış üyedir.

Moderasyon Member
Süper Moderatör
Aydilge, Dream Türk TV’nin sevilen programı ‘Müzik Evi’ne konuk oldu.
Haberin DevamıŞarkıcı, Emel Yalçın ve Sertaç Akkaya’nın sunduğu programda eşi Utku Barış Andaç’la nasıl tanıştığını anlattı:

“Bir gün sinemada, film öncesi yayınlanan reklamlarda Utku’yu gördüm. ‘Ne kadar yakışıklı bir kemancı’ dedim. Aradan 3 ay geçti. Orkestrama kemancı arıyorken Utku’nun adı geldi ama ne gelme! ‘Ukaladır’, ‘Soğuktur’ denildi. Tabii reklamdaki kişi olduğunu bilmiyordum. Sonra toplantı ayarladık. Görüşmeye geldiği gün hayatım değişti.”

Çocukluğundan da söz eden Aydilge, prematüre (erken doğum) bebek olduğunu ve bu yüzden ciddi sağlık sorunları yaşadığını anlattı:“Ciğerlerim çok gelişmemişti. Etrafta ‘Nefes istiyorum, hava verin’ diye dolaşıyordum.
O yüzden hayatın kıymetini biliyorum.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Aydilge#Utku Barış Andaç#Gazetehaberleri

662752d21314b85b92fb2c60.jpg

Aydilge, Dream Türk TV’nin sevilen programı ‘Müzik Evi’ne konuk oldu.
Haberin DevamıŞarkıcı, Emel Yalçın ve Sertaç Akkaya’nın sunduğu programda eşi Utku Barış Andaç’la nasıl tanıştığını anlattı:

“Bir gün sinemada, film öncesi yayınlanan reklamlarda Utku’yu gördüm. ‘Ne kadar yakışıklı bir kemancı’ dedim. Aradan 3 ay geçti. Orkestrama kemancı arıyorken Utku’nun adı geldi ama ne gelme! ‘Ukaladır’, ‘Soğuktur’ denildi. Tabii reklamdaki kişi olduğunu bilmiyordum. Sonra toplantı ayarladık. Görüşmeye geldiği gün hayatım değişti.”

Çocukluğundan da söz eden Aydilge, prematüre (erken doğum) bebek olduğunu ve bu yüzden ciddi sağlık sorunları yaşadığını anlattı:“Ciğerlerim çok gelişmemişti. Etrafta ‘Nefes istiyorum, hava verin’ diye dolaşıyordum.
O yüzden hayatın kıymetini biliyorum.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Aydilge#Utku Barış Andaç#Gazetehaberleri

662752db1314b85b92fb2c62.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri