Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Nur Sürer: Beni sinemacı kişiliği ilgilendiriyor

Nur Sürer: Beni sinemacı kişiliği ilgilendiriyor

DidemDidem doğrulanmış üyedir.

Moderasyon Member
Süper Moderatör
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2024 07:38ROL aldığı “Mukadderat” filmiyle Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde ‘en iyi kadın oyuncu’ seçilen Nur Sürer, Milliyet Sanat’ın aralık sayısında Asu Maro ile sohbet etti.
Haberin DevamıUsta oyuncu Erdi Işık’ın kaleme aldığı filmle ilgili şöyle konuştu:“Erdi’yle konuşurken bizim yaşımızda kadınlar için hikâye yazılmamasına dair dertlendim, hep anneanne, babaanne böyle şeyleri oynamak zorunda mıyız biz? Niye bizim üzerimize bir hikâye yazılmıyor Fransız, İtalyan sinemasında olduğu gibi diye. O da ‘Nur abla bir şey yazarsam oynayacak mısın?’ dedi, ‘Tabii oynayacağım” dedim, öyle başladı bizim maceramız.”Aynı zamanda Pelin Esmer’in yönettiği “O da Bir Şey mi?” filmiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Nur Sürer buradaki rolü içinse “Bütün bu oynadığım gergin kadınların üzerine çok iyi geldi bana, eski bir pavyon şarkıcısı oynadım, Gülistan” yorumunu yaptı.Nur Sürer, Yılmaz Güney hakkında da konuştu. “Beni sinemacı kişiliği ilgilendiriyor, o çok önemli bir sinemacı” diyen sanatçı kendisini eleştirenler içinse şunları söyledi:Haberin Devamı“Bunu yazanların bir tane Yılmaz Güney filmini izlediklerini zannetmiyorum. Yılmaz Güney sevgimi kimse alamaz benden.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Nur Sürer#Yılmaz Güney#Sinema

6764f4b98e36e8780911fc11.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri