Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Nükhet Duru, mücadele ettiği hastalığı anlattı: Adını bile bilmiyordum...

Nükhet Duru, mücadele ettiği hastalığı anlattı: Adını bile bilmiyordum...

DidemDidem doğrulanmış üyedir.

Moderasyon Member
Süper Moderatör
Sibel Arna'nın YouTube kanalındaki 'Ne Olursan Ol, Rahat Ol' programına konuk olan Nükhet Duru, yıllar önce MS hastalığı ile mücadele ettiğini söyledi.
Haberin Devamı'Bu konuyu serdar Ortaç ile de konuştuk' diyen Duru, hastalığı nasıl yendiğini de anlattı"Benimki çok erken yaşta yakanlandığım ve çok erken kurtardığım bir hastalık. Adını bile bilmiyordum o zaman hastalığın. Daha belirgin de değildi. Doktorlar da bilmiyordu. Sadece hani bugün konuşuluyor ya sürekli internet ortamında. 'Beyin gücü', 'beyine emir veriyorsun', konuştuğunu o duyuyor, bedenin duyuyor' falan... Ben bunu bilmeden içgüdüsel olarak 'hayır ben buna pes etmeyeceğim' demişim... Ve öyle kalkıp yürüdüm. Yani inan her gün 3 adımla, Yeşilçam filmi gibiydi. Her gün 3 adımla başladım ve sonra 'aaa' dedim, atıverdim sopayı..."Gözden KaçmasınDoğum gününe ünlü akını... 'Nükhet Duru 7.0' yüklendiHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Nükhet Duru#Sibel Arna#MS

66bdcfa50a769dea4036e586.jpg

Sibel Arna'nın YouTube kanalındaki 'Ne Olursan Ol, Rahat Ol' programına konuk olan Nükhet Duru, yıllar önce MS hastalığı ile mücadele ettiğini söyledi.
Haberin Devamı'Bu konuyu serdar Ortaç ile de konuştuk' diyen Duru, hastalığı nasıl yendiğini de anlattı"Benimki çok erken yaşta yakanlandığım ve çok erken kurtardığım bir hastalık. Adını bile bilmiyordum o zaman hastalığın. Daha belirgin de değildi. Doktorlar da bilmiyordu. Sadece hani bugün konuşuluyor ya sürekli internet ortamında. 'Beyin gücü', 'beyine emir veriyorsun', konuştuğunu o duyuyor, bedenin duyuyor' falan... Ben bunu bilmeden içgüdüsel olarak 'hayır ben buna pes etmeyeceğim' demişim... Ve öyle kalkıp yürüdüm. Yani inan her gün 3 adımla, Yeşilçam filmi gibiydi. Her gün 3 adımla başladım ve sonra 'aaa' dedim, atıverdim sopayı..."Gözden KaçmasınDoğum gününe ünlü akını... 'Nükhet Duru 7.0' yüklendiHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Nükhet Duru#Sibel Arna#MS

6656b666364078194b522094.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri