Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Nihal Candan: Adliyede staj yapıyorum

Nihal Candan: Adliyede staj yapıyorum

DidemDidem doğrulanmış üyedir.

Moderasyon Member
Süper Moderatör
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2024 07:40NİHAL Candan, Armağan Çağlayan’ın YouTube programına konuk oldu.
Haberin DevamıDolandırıcılık ve kara para aklama suçlamalarıyla yaklaşık 5 ay cezaevinde kalan ve anoreksiya nedeniyle 37 kiloya kadar düşmesi sonucu tahliye edilen sosyal medya fenomeni çarpıcı açıklamalar yaptı.Hukuk Fakültesi’nde okuyan Candan avukat olmak istediğini dile getirdi: “Şu anda Çağlayan Adliyesi’nde staj yapıyorum. Avukat olmak istiyorum. Davam da devam ediyor, 2-3 yıl sürebilir.”Candan, cezaevinde yaşadığı sağlık problemlerinden de bahsetti:“Halüsinasyon görmeye başladığımda çok iyiydi, orası biraz katlanılabilirdi. O yüzden aç kalmayı biraz uzun tutmuş olabilirim. Çünkü beden aç kalınca halüsinasyon görmeye başlıyor ve nerede olduğunuzu çok fark etmiyorsunuz. O mod da benim için çok iyiydi.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Nihal Candan#Armağan Çağlayan#Hukuk Fakültesi

67382251b8498a16bc8b4318.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri