Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Muhtara kaçak elektrik cezası şoku: Abonesi olmayan hanenin cezası ona kesildi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Muhtara kaçak elektrik cezası şoku: Abonesi olmayan hanenin cezası ona kesildi

Sedh

Diamond Member
Elmas üye
İhsan YILMAZ/SİLVAN (Diyarbakır), (DHA)Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2025 13:32Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde aboneliği bulunmayan bir evde 'kaçak elektrik' kullanıldığını tespit eden enerji şirketi, 25 bin TL'lik cezayı Muhtar Adnan Özaykan adına düzenledi. Özaykan duruma tepki gösterirken, enerji şirketi yetkilileri konuyu araştırdıklarını söyledi.
Haberin DevamıSilvan ilçesi kırsal Karahacı Mahallesi'nde aboneliği bulunmayan bir evde 'kaçak elektrik' kullanıldığını tespit eden enerji şirketi, 25 bin TL'lik cezayı Muhtar Adnan Özaykan adına düzenledi.'KÖYDE HİÇ KİMSESİ YOK'Muhtar Özaykan, "72 numaralı evde oturuyorum ve adresim burasıdır. Kaçak ekipleri benim köyüme gelmiş. Bana ait olmayan 75 numaralı hane sahipsizdir. Evin sahibi 1990'lı yıllarda vefat etmiş ve köyde hiç kimsesi yok. Hane de bu şekilde kalıyor. Kaçak ekipleri, bu hane için benim adıma 25 bin TL ceza kesmişler. 75 numaralı hanenin abonesi yok. Numara ve isim üzerine bana ceza kesmişler. Bunu kabul etmiyorum ve hukuki yollara başvurup hakkımı arayacağım. Bana ait olmayan cezayı ödemek zorunda değilim" dedi.Haberin DevamıVİDEOYA GÖRE EV BOŞ DEĞİLEnerji şirketi yetkilileri ise 75 numaralı evde abonesiz kaçak kullanım tespit edildiğini, mevzuata uygun olarak gerekli yasal işlem yapıldığını ancak kaçak tutanağının neden Muhtar Özaykan'a gönderildiği konusunun araştırıldığını söyledi. Yetkililer, ayrıca kaçak kullanım tespitinde çekilen videoda; evin boş olmadığının, evde yaşayanların bulunduğunun görüldüğünü belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:#Diyarbakır#Kaçak Elektrik#Ceza

67d556e02118f1ebdb81f119.jpg

67d556e02118f1ebdb81f112.jpg

67d556e02118f1ebdb81f117.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri