Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

MHP’li Feti Yıldız Özer’in avukatını ağırladı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
MHP’li Feti Yıldız Özer’in avukatını ağırladı

Sedh

Diamond Member
Elmas üye
Umut [email protected]şturulma Tarihi: Ağustos 01, 2025 07:00MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, tutuklu CHP’li Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’in avukatı Hasan Sınar’ı ağırladı.
Haberin DevamıSınar, sosyal medya hesabından Yıldız’la fotoğrafını paylaşarak şunları kaydetti:

“Bugün Ankara’da değerli meslek büyüğüm, MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Yıldız’ı ziyaret ettim ve kendisine yeni çıkan kitabımı takdim ettim. Sayın Yıldız hukukçu kimliğiyle özellikle son dönemde evrensel hukuka ve adil yargılanma hakkına ilişkin çok önemli tespitleri ile ülkemizde ‘makul çoğunluğun’ sesi olarak, siyaset iklimindeki kutuplaşmanın ve irrasyonalitenin aşılmasına değerli katkıları ile ön plana çıkıyor. Sayın Başkan’a gerek nazik misafirperverliği gerekse gündemdeki yargısal süreçlere ilişkin çok kıymetli tespit ve değerlendirmeleri için teşekkür ediyorum.”
Haberle ilgili daha fazlası:#MHP#Feti Yıldız#CHP

688be85e7c4e2c8aafa6a9ff.jpg

667a4f532361d3e28f8ea78d.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri