Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

MEB’de tasarruf önlemleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
MEB’de tasarruf önlemleri

Sedh

Diamond Member
Elmas üye
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), bağlı kurum ve kuruluşları için tasarruf tedbirlerini yayımladığı genelge ile duyurdu.
Haberin DevamıBakan Yusuf Tekin imzasıyla bağlı kurum ve kuruluşlara gönderilen genelgede, tasarruf tedbirleri kapsamında alınan kararlar şöyle sıralandı:YENİ BİNA VE ARAÇ ALINMAYACAK- 3 yıl süreyle yurtiçinde ve yurtdışında yeni hizmet binası satın alınmayacak.- Emeklilik, istifa ve ölüm gibi nedenlerle meydana gelen azalma kadar yeni kadro açılacak.- Savunma ve güvenlik hizmetleri için ihtiyaç duyulan taşıtlar ile ambulans ve itfaiye araçları hariç acil ve zorunlu haller dışında 3 yıl boyunca yeni taşıt alınmayacak.KÂĞIT KULLANIMI AZALTILACAK- Kâğıt kullanımı azaltılacak. Tüm yazışmalar elektronik ortamdan yapılacak.- Hizmet içi eğitim, konferans, seminer, çalıştay, sempozyum, toplantı ve benzeri her türlü faaliyet uzaktan erişimle çevrimiçi yapılacak. Yüz yüze zorunluysa kamu tesisleri kullanılacak.Haberin Devamı- 3 yıl süreyle büro malzemesi, makine ve teçhizat, tefrişat, bilgisayar ve donanımı ile benzeri demirbaş alımı yapılmayacak.- Temsil ve ağırlama ödenekleri, zorunlu haller dışında kullanılmayacak.- Personele, toplu taşıma olan yerlerde servis hizmeti verilmeyecek.m Eğitim Servisi
Haberle ilgili daha fazlası:#Milli Eğitim Bakanlığı#MEB#Yusuf Tekin

665b852e0432985bbf8ebcc1.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri