Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Mahmut Tuncer: Lahmacunu ekmeğe sarıp yerdİk

Mahmut Tuncer: Lahmacunu ekmeğe sarıp yerdİk

DidemDidem doğrulanmış üyedir.

Moderasyon Member
Süper Moderatör
MAHMUT Tuncer ile kızı Gizem Tuncer, Emel Yalçın ve Sertaç Akkaya’nın sunduğu Dream Türk TV’de ekrana gelen “Müzik Evi”ne konuk oldu
Haberin DevamıŞarkıcı, çocukken yaşadığı zorlukları anlattı. Tuncer, çocukken lahmacunu ekmeğe sarıp yediklerini söyledi:“6 kardeşiz, annem ve babamla toplam 8 kişilik bir aileyiz. Yarım kilo kıymadan kaç lahmacun çıkar? Zaten yılda bir lahmacun yapılırdı onu da doymak için ekmeğe sarıp yerdik. Şöhreti yakalayınca para kazanmaya başladım.” 4 çocuk babası şarkıcı, kız babası olmanın zor olduğunu dile getirdi: “Büyük kızım Pınar’ı arkadaşları arardı. Telefonda karşıma erkek sesi çıkarsa ‘Kimsin lan sen’ derdim. Bir daha da aramazlardı. Benim zorluğumu Pınar çekti sefasını da Gizem yaşadı.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Mahmut Tuncer#Gizem Tuncer#Sertaç Akkaya

661513a64b64a4f8d4b03049.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri