- Katılım
- 4 Mar 2023
- Mesajlar
- 630
- Tepkime puanı
- 48
- Puanları
- 28
İtibar:

MALZEMELER
- Muz(2 Adet)
- Hindistan Cevizi Yağı(1 Tatlı Kaşığı)
- Mis Labne(3 Yemek Kaşığı)
- Amigo Fındık İçi(2 Avuç)
- Anadolu Mutfağı Tarçın(1 Çay Kaşığı)
Labneli Izgara Muz Tarifi
ADIM 1Hindistan cevizi yağımızı tavamıza alalım.
ADIM 2
Yağımız eridikten sonra muzlarımızı tavamızda kavuralım.
ADIM 3
Üzerine toz tarçın ve fındık gezdirip ocaktan alalım.
ADIM 4
Labnemizi yaydığımız tabağımızın üzerine yerleştirip servis edelim.
Afiyet olsun.