Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Kumburgaz’ın müsilaj ‘manzarası’

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Kumburgaz’ın müsilaj ‘manzarası’

Sedh

Diamond Member
Elmas üye
İHAOluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2025 07:00İSTANBUL Büyükçekmece'de yaşayan Cafer Cantürk, Kumburgaz'dan denize daldı. Cantürk 1.5 metre kadar derinde deniz salyası olarak bilinen müsilaj manzarası ile karşılaştı.
Haberin DevamıYer yer yoğunlaşan müsilaj görüntüleri Cantürk tarafından sualtında kamera ile kaydedildi. Görüntüler, geçtiğimiz yıllarda Marmara Denizi'nin birçok noktasında oluşan üzücü manzaraları akıllara getirdi. Önceki gün Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Marmara Denizi'ne kıyısı olan İstanbul dahil toplam 7 ile müsilaj konusunda uyarıda bulunulmuş, söz konusu çevre afetinin tekrarlanmaması için ileri arıtma tesislerinin bir an önce devreye alınması gerekliliği vurgulanmıştı.Cafer Cantürk, “Denize ilk girdiğimde yerde bir tabaka fark ettim bunu ilk başta yosun tabakası gibi algıladım ama daha sonra ilerledikçe suyun içinde olayın çok farklı boyutlarda olduğunu düşünmeye başladım. Yüksek miktarda müsilaj olduğunu fark ettim. Bu mevsimlerde bu kadar çok müsilaj olmadığını söylemişlerdi daha önce dalanlar. Çok üzüldüm gerçekten” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Büyükçekmece#Cafer Cantürk#Müsilaj

677ae0c54d1f3f588e14497d.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri