Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Kerem Aktürkoğlu'ndan veda gibi sözler: Ben de burada olursam...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dir3ctor

Elmas Üye
Konu Sahibi
Galatasaray'ın milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu, şampiyonluk kutlamalarında bir açıklama yaptı.
Haberin DevamıSüper Lig'de şampiyonluğa ulaşan ve Rams Park'ta taraftarıyla birlikte kutlayan Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu açıklamalar yaptı.Çok özel bir şampiyonluk olduğunu söyleyen Kerem Aktürkoğlu, "İkinci şampiyonluğum çok özel çok anlamlı benim için. Çok duygusal anlar yaşadım ben de umarım Galatasaray her sezon şampiyonluklar yaşar. Ben de burada olursam her zaman elimden geleni sonuna kadar yaparım!" dedi.Gözden KaçmasınErden Timur: Anamızın ak sütü kadar helal, bir gün anlaşılacakHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Galatasaray#Kerem Aktürkoğlu#Süper Lig

6654fe98915f25a90a65306d.jpg

Galatasaray'ın milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu, şampiyonluk kutlamalarında bir açıklama yaptı.
Haberin DevamıSüper Lig'de şampiyonluğa ulaşan ve Rams Park'ta taraftarıyla birlikte kutlayan Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu açıklamalar yaptı.Çok özel bir şampiyonluk olduğunu söyleyen Kerem Aktürkoğlu, "İkinci şampiyonluğum çok özel çok anlamlı benim için. Çok duygusal anlar yaşadım ben de umarım Galatasaray her sezon şampiyonluklar yaşar. Ben de burada olursam her zaman elimden geleni sonuna kadar yaparım!" dedi.Gözden KaçmasınErden Timur: Anamızın ak sütü kadar helal, bir gün anlaşılacakHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Galatasaray#Kerem Aktürkoğlu#Süper Lig

6654faee915f25a90a653063.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri