Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Kemal Sunal filmi gerçek oldu... Kendini tutamadığı için cenazelere gidemiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kemal Sunal filmi gerçek oldu... Kendini tutamadığı için cenazelere gidemiyor

Sedh

Elmas üye
Konu Sahibi
Adana’nın Kozan ilçesinde Kemal Sunal'ın "Gülen Adam" filmi gerçek oldu. Lastik tamircisi Kemal Sunal gibi sürekli güldüğü için cenazelere alınmadığını söyledi.
Haberin DevamıKartal Tibet'in yönetmenliğini yaptığı Kemal Sunal'ın başrolde olduğu ve Yusuf Şaplak karakterini canlandırdığı "Gülen Adam" filmi Kozan'da gerçek oldu. Evli iki çocuk babası lastik tamircisi Ali Tutar (42) tıpkı Kemal Sunal gibi sürekli gülüyor. İlçede "Gülen Ali" olarak tanınan esnaf bölgede yaşanan aşırı sıcaklara aldırmadan görevini gülerek yapması herkesin dikkatini çekiyor.Her olaya gülen Tutar, cenazelere de bu yüzden gidemiyor. Tutar, “ Herkes gülmek için buraya yanımıza geliyor. Bana 'Gülen Adam Ali Tutar' diyorlar. Hava çok sıcak olsa da gülerim. Sıcakta gülmek yormaz. Benim çenem ağrımaz. 60 derece sıcakta çalışıyorum. Benim için fark etmiyor hiç sinirlenemem" dedi.Haberin DevamıTutar, en çok cenazede zorlandığını anlatarak, "En çok cenazede zorlanıyorum. Fazla gitmiyorum cenazelere ben kendime yasak koydum cenazelerde güldüğüm için. Kendi cenazemiz dışında başkalarının cenazesine gidemiyorum. Bana lastik değiştirmekten çok gülmeye geliyor insanlar" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:#Adana#Kozan#Kemal Sunal

667d137bef1d8bfe8447c982.jpg

667d13a5ef1d8bfe8447c988.jpg

667d13a5ef1d8bfe8447c98a.jpg

667d13a5ef1d8bfe8447c986.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri