• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Hazır Kod !kayit için yardım

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Eggdrop, NeoStats, BNC kategorisinde Sitare tarafından oluşturulan !kayit için yardım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 518 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Eggdrop, NeoStats, BNC
Konu Başlığı !kayit için yardım
Konbuyu başlatan Sitare
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sitare

Sitare

IF Üyesi

İtibar:

merhaba kanal genelinde sadece adminlerin kullanabileceği !kayit yazıldığında benim belirleyeceğim bir yazıyı nasıl yapabilirim. eggdrop la yapılabilirmi

Sitare

IF Üyesi

İtibar:

!kurallar da olabilir

Windows

** Lidya **
IF - TeknikAdmin

İtibar:

Merhaba hoş geldiniz. Remote olarak ekleseniz? Örnek verecek olursak !kurallar, !duyurular vs. tarzında.

Sitare

IF Üyesi

İtibar:

Hoş buldum teşekkürler. Onun için mircin sürekli açık olması gerekiyor ama TCL olsa daha iyi olurdu :( olmadı remoteyi verin geçici olarak kullanayım onu ama detaylı anlatın lütfen:)