Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Kartalkaya'daki yangında Nedim Türkmen, eşi ve 2 çocuğu hayatını kaybetti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kartalkaya'daki yangında Nedim Türkmen, eşi ve 2 çocuğu hayatını kaybetti

Sedh

Diamond Member
Elmas üye
ORDU, (DHA)Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2025 10:12Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’ndeki otelde çıkan yangında eski Orduspor kulüp başkanı Nedim Türkmen ile eşi ve 2 çocuğu da yaşamını yitirdi.
Haberin DevamıBolu Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki otelde çıkan yangında 76 kişi yaşamını yitirdi, 51 kişi ise yaralandı. Yangında hayatını kaybedenler arasında, Sözcü Gazetesi yazarı, eski Orduspor kulüp başkanı Nedim Türkmen (59), eşi Ayşe Neva Türkmen (57), kızı Ala Dora Türkmen (18) ve oğlu Yüce Ata Türkmen'in (22) de olduğu öğrenildi. Nedim Türkmen’in diğer kızı Pelin Türkmen’in (28) ise Kartalkaya’da olmadığı belirtildi.Sözcü acı kayıpları, “Maalesef sabahtan beri umutla beklediğimiz iyi haber gelmedi” diye duyurdu. Türkmen’in kızı Ala’nın sosyal medyadan yaptığı son mesajı yürek yaktı. Ala, paylaşımında “Grand Kartal 9013 oda piste bakan taraf, ailemden haber yok, yangında mahsuruz acil yardım” ifadelerini kullanmıştı.Haberin DevamıTürkmen, 2009’da Orduspor Kulübü başkanlığa seçilmiş, göreve geldikten 2 yıl sonra ise takımı Süper Lig’e çıkarmıştı. (DHA)
Haberle ilgili daha fazlası:#Nedim Türkmen#Kartalkaya Yangını#Otel Yangını

67909a273a55b92f69631c8b.jpg

67909a303a55b92f69631c8f.jpg

67909a3c3a55b92f69631c91.jpg

67909a4f3a55b92f69631c93.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri