Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Kağıthane'de sokak ortasında çılgına döndü: Etrafına bak rezil

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kağıthane'de sokak ortasında çılgına döndü: Etrafına bak rezil

Sedh

Diamond Member
Elmas üye
Doğan Can CESUR / İSTANBUL, (DHA)- Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2024 10:04İstanbul'un Kağıthane ilçesinde bir kadın kendisini aldattığını iddia ettiği erkek arkadaşına sokak ortasında saldırdı. Kadın, "Seni bırakmayacağım, etrafına bak rezil, bana bunu niye yaptın" diyerek tepki gösterdi.
Haberin DevamıOlay, saat 00.45 sıralarında Gürsel Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bir kadın erkek arkadaşının kendisine yalan söyleyerek başka kadınla buluştuğunu öğrendi. Kadın sokakta erkek arkadaşıyla tartışmaya başladı. Giderek büyüyen tartışmada, "Bırakmayacağım etrafına bak rezil. Niye yaptın bana bunu" diyerek bağırdı. Sesleri duyan vatandaşlar balkona çıkıp çifte müdahale etmeye çalıştı ancak öfkelenen kadın sakinleşmedi. "Ne yaptım ben sana, sen böyle yapınca mı oluyor" diyerek bağırmaya devam etti.MAHALLEYİ AYAĞA KALDIRDILARErkek arkadaşının gitmesine izin vermeyen kadın, "Ne bekliyorsun? Yalanlarla dolanlarla bardaki kadınların yanına mı gideceksin" diyerek tekme attı. Kadının gitmesine izin vermemesi ve çekiştirmesi üzerine adam da "Ne yapıyorsun, bırak" diyerek defalarca bağırıp kaçmaya çalıştı. Ancak kadın onu tutarak gitmesine izin vermeyince aralarında arbede yaşandı. Çift ardından bu şekilde yokuş aşağıya giderek gözden kayboldu. Yaşananları ise mahalleli cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.
Haberle ilgili daha fazlası:#İSTANBUL#Kağıthane#Kavga

676516c14c39255d0d8320c5.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri