Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

İstanbul’da LGS şampiyonlarına burs

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İstanbul’da LGS şampiyonlarına burs

Sedh

Diamond Member
Elmas üye
Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavda 500 tam puan alan öğrenciler, İstanbul Valiliği’nin düzenlediği etkinlikte buluştu.
Haberin Devamıİstanbul Valisi Davut Gül hem İstanbul’da yaşayan hem de eğitim hayatını İstanbul’da sürdürecek olan şampiyonlara burs müjdesi verdi.LGS’de başarı gösteren öğrencilere İstanbul Çocukları Vakfı tarafından 4 yıl boyunca aylık burs verileceğini aktaran Gül şöyle devam etti: “Geçmiş yıllardaki tecrübelerimize dayanarak söylüyorum; Anadolu’nun çeşitli yerlerinde 500 tam puan alan öğrencilerimizin de yüzde 90’ı, 95’i İstanbul’umuzdaki liseleri tercih ederek burada sizlerle birlikte eğitim öğretim hayatlarına devam edecek. İstanbul Çocukları Vakfı olarak geçen sene olduğu gibi bu sene de hem İstanbul’da yaşayan öğrencilerimiz hem de Anadolu’da yaşayıp İstanbul’u tercih eden öğrencilerimize aylık düzenli olarak burs vereceğiz.”Vali Gül, geçen yıl LGS şampiyonlarına 3 bin TL burs verileceğini açıklamıştı. Bu yılki burs miktarı henüz belirlenmedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#LGS#Liselere Geçiş Sistemi#Davut Gül

668db9f8fe4e8a6adcb3dd93.jpg

666420b95a540ded67732dfa.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri