Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

İsrail: Gazze'ye 107 yardım tırı girdi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İsrail: Gazze'ye 107 yardım tırı girdi

Hera

Elmas üye
İHAOluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2025 12:49İsrail, Gazze Şeridi'ne un, gıda, ilaç ve tıbbi ekipman taşıyan 107 yardım tırının giriş yaptığını açıkladı. Ancak Birleşmiş Milletler yetkilileri, yardımları dağıtmada ciddi zorluklarla karşılaştıklarını belirtiyor.
Haberin Devamıİsrail'de Filistin Topraklarındaki Hükümet Aktivitelerini Koordinasyon Birimi (COGAT), dün Gazze Şeridi'ne un, gıda, ilaç ve tıbbi ekipman taşıyan 107 tırın giriş yaptığını açıkladı.GIDA VE TIBBİ YARDIM MALZEMELERİ BULUNUYOR İsrail Savunma Bakanlığına bağlı "Filistin Topraklarındaki Hükümet Aktivitelerini Koordinasyon Birimi (COGAT)" tarafından yapılan açıklamada, dün (Perşembe) insani yardım taşıyan 107 tırın Gazze Şeridi'ne giriş yaptığı bildirildi. Tırlarda un, gıda, ilaç ve tıbbi ekipman bulunduğu aktarıldı. Yardımların İsrail makamları tarafından incelendikten sonra Kerem Şalom Sınır Kapısı'ndan Gazze'ye ulaştırıldığı ifade edildi.Birleşmiş Milletler yetkilileri, yardım kuruluşlarının güvenlik ve İsrail makamlarıyla koordinasyon sorunları nedeniyle yardımları dağıtmada ciddi zorluklarla karşılaştığını belirtiyor.
Haberle ilgili daha fazlası:#Gazze#İsrail#Gıda Yardımı

6830455bce2896f7ed27b78c.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri