Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

İlkokulda dayak skandalı... H.Ç.’nin yüzünde çizik ve morluklar oluştu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İlkokulda dayak skandalı... H.Ç.’nin yüzünde çizik ve morluklar oluştu

Sedh

Diamond Member
Elmas üye
DHAOluşturulma Tarihi: Mart 23, 2025 07:00İlkokul 1’inci sınıf öğrencisi H.Ç. kavga ettiği arkadaşının annesi E.T. tarafından okulda darp edildi. Yaralı çocuk hastaneye kaldırılırken, annesi Medine Ç. “Çocuğum şu anda travma içinde, okula gitmek istemiyor. ‘Korkuyorum’ diyor. Bunun hesabını kim verecek” dedi.
Haberin DevamıBURSA Yenişehir’deki Tahirağa İlkokulu’nda önceki gün 10.30 sıralarında, iddiaya göre, 1’inci sınıf öğrencisi 6.5 yaşındaki H.Ç. aynı sınıftan bir öğrenciyle kavga etti. Çocuğunun kavgaya karıştığını öğrenen E.T. adlı veli, kısa sürede okula gelerek H.Ç.’yi bulup darp etti. Yaralanan öğrenci, ambulansla Yenişehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.ANNESİ İSYAN ETTİÇocuğunun bir veli tarafından darp edildiğini öğrenen Medine Ç. hastaneye gitti ve tedavisinin ardından H.Ç. ile birlikte eve döndü. Çocuğunu darp eden veliden şikâyetçi olduğunu belirten Medine Ç. “Benim çocuğum şu anda travma içinde, okula gitmek istemiyor. ‘Ben korkuyorum’ diyor. Bunun hesabını kim verecek? Ben bütün anneler adına konuşuyorum. Şikâyetçiyiz. Sonuna kadar bu olayın takipçisi olacağız” diye konuştu.Haberin DevamıH.Ç.’nin babası Yılmaz Ç. ise “Bir yetişkinin ufak bir çocuğa bunu uygulaması normal bir şey değil, yaşananlar karşısında şoke oldum. Şikâyetçiyiz, olayın sonuna kadar takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.E.T.’nin ise yöneltilen suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Öğrenci velilerinin birbirlerinden şikâyetçi olduğu kavgaya ilişkin soruşturma başlatıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:#İlkokulda Dayak#BURSA#Tahirağa İlkokulu

67df1ac20d574ce090f429bc.jpg

67df1ac20d574ce090f429be.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri