Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

İBB Başkanı İmamoğlu: Hedef 500 kreş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İBB Başkanı İmamoğlu: Hedef 500 kreş

Sedh

Elmas üye
Konu Sahibi
Fatma [email protected]şturulma Tarihi: Eylül 17, 2024 07:00İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından İstanbul’un 12 ilçesinde, yeni eğitim ve öğretim yılında 3-6 yaş arası dezavantajlı çocukların okulöncesi eğitim almasını sağlamak amacıyla hayata geçirilen ve 2 binin üzerinde çocuğun faydalanacağı 21 kreş daha hizmete açıldı.
Haberin DevamıSultangazi’de düzenlenen ve “Yuvamız İstanbul” adıyla hizmet verecek çocuk etkinlik merkezlerinin toplu açılışı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından gerçekleştirildi. Açılış töreninde konuşan İmamoğlu, “Mega Proje” olarak tanımladığı kreş sayısının, yapımı devam edenlerle birlikte 2024-2025 eğitim yılı ortalarında 160’ı bulacağını söyledi. 5 yılın sonunda da bu rakamı 500’e çıkarmayı hedeflediklerini dile getiren İmamoğlu, “Çocuklarına özen gösteren, onları iyi yetiştiren bir memleket çok güçlü olur. Çocuklarımızı koruyacak, en iyi şartlarda hazırlayacağız. Daha önemli ve öncelikli bir işimiz yoktur” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi#İBB#Ekrem İmamoğlu

66e8afcc4f063a9b8326d65f.jpg

66c80f4b373f68e9a5cf3e3b.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri